Cel mai rapid KO pentru Moroșanu

Cătălin Moroșanu a reușit să își doboare recordul de cel mai rapid KO al carierei, vineri seară, la Craiova, atunci când l-a învins pe croatul Ivo Cuk după numai 23 de secunde.

Croatul a fost numărat după primul schimb de lovituri, atunci când Moroșanu a reușit un croșeu de stânga pe contră și și-a trimis adversarul la podea pentru prima oară. Imediat, românul s-a năpustit asupra lui Cuk și meciul s-a încheiat rapid.

Cea mai rapidă victorie înregistrată de Moroșanu până acum fusese la Budapesta, în 2009, la turneul K-1, când l-a învins pe turcul Musap Gulsari după numai 58 de secunde.

Revenind la duelul de la Sala Polivalentă din Craiova, acolo unde au fost prezenți aproape 5.000 de spectatori, Ivo Cuk a acceptat o ofertă de ultim moment după ce cvadruplul campion al Belgiei, Frederic Sinistra, s-a accidentat cu 10 zile înainte de duelul cu Moroșanu. Sinistra a suferit o leziune a mușchiului de la picior. Poreclit Scorpionul, Cuk are centura neagră în judo, este cotat pe locul 7 în topul Europei de Vest la MMA, iar în paralele are și o carieră în kickboxing.

Și Andrei Stoica a obținut o victorie-fulger în fața portughezului Luis Morais, dublul campion Strikers League și campionul ISKA. Mister KO și-a păstrat reputație și, după numai 53 de secunde, l-a executat pe lusitan cu o combinație upercut și croșeu de stânga.

Un alt meci așteptat al serii, revanșa dintre Bogdan Năstase și Alex Filip, s-a încheiat prin KO tehnic în favoarea “Ciobănașului” după ce Filip s-a accidentat în repriza a doua. Constănțeanul a suferit o leziune la mâna dreaptă la mijlocul rundei secunde și a abandonat. Tot prin abandonul adversarului a câștigat și Alexandru Radnev în fața lui Eugen Mailat.

În singurul meci la categoria open al galei, Ciprian Șchiopu și craioveanul Alin Ionuț Iancu au reușit duelul serii la Dynamite Fighting Show 3. După 3 reprize, Șchiopu a fost declarat învingător prin decizie unanimă.

Campionul mondial la box, Mihai Nistor, și-a făcut și el debutul cu succes în Dynamite. Marea speranță a României la Jocurile Olimpice l-a învins, prin abandon, în repriza a treia, pe Ionel Oșvad, rivalul său de la Campionatele Naționale din ultimii ani.

Victorii spectaculoase în confruntări internaționale au reușit atât Adrian Mitu, cât și Amansio Paraschiv și Marius Munteanu, toți trei impunându-se la decizie.

Fostul campion mondial la kempo, Marius Tiță, și-a făcut și el revenirea, câștigând prin KO în prima repriză cu Ionuț Țoca, acesta din urmă fiind la rândul său un adversar schimbat în ultima secundă după accidentarea celui stabilit inițial.

Și Daniel Corbeanu a obținut o victorie la debutul său, câștigând la decizie dueul cu Călin Petrișor.

Fostul challenger la titlul Dynamite, Valentin Bordianu s-a impus prin abandon în repriza a treia în fața lui Raul Manoilă, sportivul constănțean rezistând eroic în fața “Pistolarului” până în momentul respectiv.

După ce în edițiile precedente, discipline precum taekwondo și karate kyokushin au fost introduse pe fight cardul galelor Dynamite, de această dată a avut loc un meci de BJJ, câștigat de Daniel Liță în fața lui Alexandru Crișan.

Aproape 5.000 de spectatori au fost prezenți la Sala Polivalentă din Craiova, în timp ce Pro TV, care a transmis timp de o oră patru dintre duelurile galei Dynamite, a înregistrat un rating de 6.6, fiind lider de audiență pe segmentul orar.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*