Luptă tare în Baia Mare: Rambo vs Ostrovanu

Moroșenii vs Restul Lumii pe 22 septembrie la Baia Mare

A 12-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show va avea loc, în premieră, în Maramureș, la Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare, pe 22 septembrie. Evenimentul va programa un total de 12 confruntări, iar în main event, sportivul local Andrei Ostrovanu îl va înfrunta pe invincibilul Florin “Rambo” Lambagiu la o categorie intermediară. Legendarul campion Remy Bonjasky este invitatul special al evenimentului.

După nu mai puțin de 4 evenimente desfășurate cu porțile închise, ca urmare a restricțiilor generate de pandemie, Dynamite Fighting Show va avea parte de spectatori la Baia Mare. Ultimul eveniment DFS cu public a fost în martie 2020, la Arad, când sala polivalentă a fost arhiplină. “Nu vom putea avea sala arhiplină pentru că sunt în continuare restricții și trebuie să le respectăm, dar vom avea 75% din capacitate”, a declarat promotorul Cătălin Moroșanu.

Biletele s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile pe portalul bilete.ro

Confruntarea mult așteptată dintre băimăreanul Andrei Ostrovanu (37-7-1) și Florin “Rambo” Lambagiu (20-1-1) va avea loc în cele din urmă. Cei doi s-au provocat reciproc în ultimele două luni, iar în cele din urmă au ajuns la un consens, urmând să se dueleze la 77 de kilograme. Baia Mare va fi reprezentată și într-un meci de box profesionist, în care va lupta Florin Cardoș (20-2), fostul deținător al centurii Uniunii Europene.

Cu 3 victorii consecutive în 2021, inclusiv un debut cu succes în box, Tănculețul Iancu (20-9-0) va reveni pe 22 septembrie cu un super fight la categoria grea împotriva marocanului Mohamed Seddik (28-2-0).

Bogdan Năstase (26-6-0) a început anul cu o victorie prin KO, însă a avut parte ulterior de pauză cauzată de o accidentare. La Baia Mare, Ciobănașul are parte de o nouă provocare la categoria open, urmând să îl înfrunte pe gigantul originar din Kenya, Basele ben Youssouf.

În încercarea sa de a pune mâna pe centura de campion al lui Iancu, Ștefan Lătescu (4-1-0) vrea să demonstreze tuturor că deține supremația la categoria grea. Lătescu se va duela cu letonul Konstantin Gluhov (55-23-1). La DFS11, Lătescu l-a învins pe Dzevad Poturak, iar Gluhov a pierdut după o decizie controversată în fața lui Iancu.

Gala de la Baia Mare va consemna și revenirea în ring a doi dintre cei mai buni sportivi de la categoriile mijlocii din țară. Cristian Milea (85-18) va avea meci împotriva elevului lui Remy Bonjasky, Damian Johansen (68-3-2). De partea cealaltă, Claudiu Bădoi (59-6-0) a urcat la categoria semigrea și îl va întâlni pe surinamezul Guillerme Blokland (12-4-4).

Luptă tare la Baia Mare are parte și de două confruntări cu scântei la categoria ușoară, care în ultimele două gale au oferit meciule serii. Cu 3 victorii consecutive, Călin Petrișor (27-4-0) se va întâlni din nou cu Vlad Trif (14-0). Învingător la DFS11 contra lui Vlad Trif în meciul serii, Serghei Zanosiev (6-4-0) are parte de un meci cu un debutant în DFS, Ionuț Popa (17-2-3).

Proaspăt campion național FRAMC, Florin Matei (4-1-0) va avea parte de meciul revanșă mult dorit cu Marius Munteanu (41-23-2), iar Florin Ivănoaie (4-3-0) se va confrunta cu marea speranță a Constanței la categoria grea, Vlăduț Ungureanu (7-0-0).

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*