Nominalizările pentru DFS Awards 2021

Opt categorii vor fi premiate

În premieră, la finalul celui de-al patrulea sezon, Dynamite Fighting Show va acorda premii de final de an pentru opt categorii. Fanii vor avea ocazia să voteze în următoarea săptămână, urmând ca opțiunea lor să conteze 40%, în timp ce votul specialiștilor (oficiali, media, legende ale sportului) să reprezintă 60% din totalul scrutinului.

Astfel, la această ediție, sunt incluse opt categorii și sunt luați în calcul toți sportivii care au luptat în Dynamite Fighting Show pentru cel puțin un meci în 2021. Sunt exceptate categoriile Luptătorul Anului și Ascensiunea Anului, acolo unde e nevoie de cel puțin două meciuri disputate de-a lungul sezonului.

Fiecare vot va reprezenta un procent din total. De exemplu, dacă sunt 100 de voturi din partea publicului, fiecare vot va însemna 0,4%, și tot așa. Aceeași situație și în cazul specialiștilor, unde fiecare dintre 15 intervievați va avea un procent de impact de 4%.

Sunt luate în calcul voturile de pe paginile oficiale Dynamite Fighting Show de facebook și instagram. Votarea va începe pe 28 decembrie și se încheie pe 5 ianuarie.

MECIUL ANULUI

Călin Petrișor vs Serghei Zanosiev
Duelul dintre cei doi s-a dat la DFS10 și a fost nevoie de un extra round pentru ca meciul să își decidă câștigătorul. În primele trei reprize, acțiunea a fost neîntreruptă, iar arbitrii nu au putut hotărî cine e mai bun. În runda suplimentară, Călin a trimis un genunchi din săritură și i-a rupt piramida nazală lui Zanosiev, meciul fiind oprit de medici. Click aici pentru a vedea meciul.

Andrei Stoica vs Pavel Voronin
A fost al patrulea meci dintre cei doi, dar primul care s-a încheiat înainte de limită. După ce cu șase luni înainte, Stoica se impunea la decizie, dar una contestată de staful lui Voronin, în revanșa de la DFS11, totul s-a încheiat în prima repriză, când Mister KO i-a aplicat un genunchi în burtă oponentului său. Click aici pentru a vedea meciul.

Serghei Zanosiev vs Vlad Trif
Cei doi au deschis gala cu un meci de acțiune non stop, în care seriile lungi de lovituri au fost continue. Inclusiv arbitrii judecători și-au împărțit decizia, Zanosiev fiind declarat învingător prin scor 2-1. Click aici pentru a vedea meciul.

Călin Petrișor vs Vlad Trif
A fost meciul care prin intensitatea sa a creat spectacol în tribune la Baia Mare. Aceștia au dat zeci de lovituri pe repriză, oferind un duel de zile mari. După trei reprize, Petrișor a fost declarat învingător, însă publicul i-a aplaudat la scenă deschisă pe ambii sportivi. Click aici pentru a vedea meciul.

Florin Lambagiu și Andrei Ostrovanu
Duelul dintre cei doi a început cu trei luni înaintea confruntării din ring și a creat un interes major, mai ales că se stabilea supremația la categoria super mijlocie în România. După un început bun al lui Ostrovanu, Lambagiu a preluat controlul meciului și a câștigat la decizie, însă la capătul a trei reprize spectaculoase. Click aici pentru a vedea meciul.

 

LUPTĂTORUL ANULUI

Ștefan Lătescu
La numai 19 ani, Lătescu a câștigat în 2021 contra unor sportive mult mai experimentați precum Marius Munteanu, Dzevad Poturak și Konstantin Gluhov, de fiecare dată impunându-se în toate cele trei reprize. Singura înfrângere a fost duelul pentru centură cu Ionuț Iancu, fiind învins prin TKO în repriza a doua.

Călin Petrișor
Din 3 meciuri, două dintre ele în care s-a și impus au fost declarate Fight of the Night. I-a învins pe Serghei Zanosiev și Vlad Trif, pierzând însă în semifinalele turneului pentru centură, prin decizie împărțită, în fața lui Ionuț Popa. Pentru Petrișor, anul acesta a fost doar o continuare a sezonului 2020, când l-a făcut KO de două ori pe Daniel Corbeanu.

Ionuț Iancu
Tancul Olteniei a fost invincibil în 2021, după ce 2020 a însemnat anul ascensiunii sale în kickboxul profesionist. A început printr-un KO în fața lui Costin Mincu și a continuat cu două victorii la puncte contra lui Konstantin Gluhov și Mohammed Seddik. A încheiat anul cu o victorie magică, câștigând prin TKO în repriza a doua contra rivalului său Ștefan Lătescu, victorie care i-a păstrat centura la Craiova.

Florin Lambagiu
Lambagiu a luptat la 4 categorii de greutate în 2021. A început la open în martie, când a câștigat contra lui Ion Grigore, a continuat la semigrea plus cu Petros Vardakas, iar în septembrie l-a învins pe Andrei Ostrovanu la super mijlocie. Între aceste meciuri l-a învins și pe campionul mondial WAKO la Senshi, la categoria semigrea. Finalul de an nu a fost al lui, pierzând la decizie în fața lui Constantin Rusu.

Adrian Maxim
Maxim și-a făcut debutul în DFS chiar la ultima ediție din 2021, când a câștigat turneul piramidal și totodată centura la categoria ușoară. În semifinale l-a învins pe Serghei Zanosiev, prin TKO, iar în finală pe Ionuț Popa, după o rundă suplimentară. Până atunci, orădeanul a mai avut câteva meciuri în România în 2021, câștigând de fiecare dată.

 

KO-ul anului

Tudor Potoroacă vs Marian Șerban
La debutul său la profesioniști, în deschiderea DFS11, Tudor Potoroacă a obținut o victorie rapidă prin KO, după numai un minut în fața experimentatului Marian Șerban. Potoroacă și-a învins adversarul cu o lovitură de picior din întoarcere. Călcâiul lui Potoroacă l-a nimerit pe Șerban direct în cap, iar acesta nu s-a mai putut ridica. Click aici pentru a vedea meciul.

Andrei Stoica vs Pavel Voronin
Mister KO și-a confirmat titulatura și a încheiat în prima repriză duelul cu Voronin. Acesta l-a surprins pe oponent cu un genunchi la burtă, iar Voronin nu a mai avut nicio șansă să se ridice în timp util. Click aici pentru a vedea meciul.

Bogdan Năstase vs Thomas Blanck
După un forcing în prima parte a primei reprize, Blanck a cedat inițiativa, iar Năstase l-a deschis cu brațul drept, iar ulterior l-a trimis la podea cu o lovitură înaltă de picior. Click aici pentru a vedea meciul.

Andrei Ostrovanu vs Cezar Buzdugan
La debutul său în DFS, Buzdugan l-a trimis de trei ori la podea pe Cezar Buzdugan, de fiecare data cu o lovitură la ficat. Buzdugan venea după două victorii înainte de limită. Mai întâi, cu un upercut, ulterior cu o lovitură mediană de picior, iar la final tot cu un upercut de stânga la ficat. Click aici pentru a vedea meciul.

Ionuț Iancu vs Costin Mincu

Victoria lui Iancu împotriva lui Mincu i-a dat avânt Tancului Olteniei pentru 2021. După ce inițial l-a trimis la podea cu 15 secunde înainte de finalul primei reprize, Iancu l-a făcut KO pe Mincu chiar în ultima secundă cu o lovitură devastatoare de stânga, care nu i-a dat nicio șansă oponentului. Click aici pentru a vedea meciul.

 

Debutantul anului

Adrian Maxim
La prima sa apariție în DFS, Adrian Maxim a obținut două victorii mari împotriva lui Serghei Zanosiev și Ionuț Popa, câștigând centura DFS la categoria ușoară.

Constantin Rusu
La primul său meci, Rusu a reușit să oprească seria de invicibilitate de peste trei ani a lui Florin Lambagiu. Mai mult, Rambo a fost numărat de două ori în fața lui Rusu.

Diaguely Camara
Pantera Camara i-a provocat lui Bogdan Năstase prima înfrângere în DFS. Mai mult, la capătul unui meci senzațional, Camara l-a trimis și la podea pe Năstase cu câteva secunde înainte de final, cu o lovitură de genunchi direct în bărbie.

Ionuț Popa
Un nume cvasinonim în România, Popa a debutat fulminant la DFS12 cu o victorie clară în fața lui Serghei Zanosiev, în care s-a impus în toate cele trei runde.

Alex Bublea
La primul lui meci în România după 12 ani și primul în DFS, Bublea a luptat contra campionului mondial ISKA și WAKO Pro, portughezul Diogo Neves. Chiar dacă a fost pe reguli de kickbox și nu muay thai, așa cum prefera, Bublea l-a învins la puncte pe Neves.

 

Întoarcerea anului

Claudiu Bădoi
Ultimul meci al lui Claudiu Bădoi avusese loc în decembrie 2018, iar ulterior au urmat mai bine de doi ani de pauză din cauza unei fracturi la mâna dreaptă. Acesta și-a făcut revenirea în ring la DFS12, când l-a făcut KO pe Guillermo Blokland. Ulterior, la DFS13, a luptat contra lui Basso Pires, însă de această dată a urmat o nouă accidentare, acum la mâna stângă.

Bogdan Stoica
Bad Boy Stoica luptase ultima oară în 2018, când a câștigat titlul mondial Enfusion în Germania. Revenirea și-a făcut-o la DFS10, contra albanezului Rinor Latifaj. Ulterior, acesta și-a făcut debutul și în ONE FC.

Florin Cardoș
După doi ani de absență din ring, boxerul Florin Cardoș, cel mai bine cotat român la mijlocie, a revenit chiar acasă, la Baia Mare, în DFS12, cu o victorie în fața ucraineanului Artem Lim.

Cristian Milea
The Fastest a absentat aproape doi ani din ring, însă meciul de revenire a fost la Baia Mare, în DFS12, contra rivalului său din Ungaria, Gabor Gorbicz. Milea s-a impus clar, la decizie.

Alex Bublea
De 12 ani a avut nevoie Alex Bublea pentru a reveni din nou acasă, în România. A făcut-o chiar la ultima ediție din 2021, contra campionului mondial Diogo Neves.

 

Cel mai popular luptător

Bogdan Năstase
Toate cele trei meciuri din acest an ale Ciobănașului Năstase au depășit borna de 100.000 de vizualizări pe canalul de youtube al DFS, iar duelul de la Baia Mare are deja peste un sfert de milion. De asemenea, în social media, postările sale au constant peste 1.000 de aprecieri.

Florin Lambagiu
Fiecare dintre cele 4 confruntări din 2021 se învârte în jurul a 200.000 de vizualizări. Deși nu e un împătimit al social media, pe facebook, postările au ajuns să depășească 1.000 de aprecieri.

Andrei Stoica
Andrei Stoica deține recordul atât pe facebook, cât și pe instagram la urmăritori dintre sportivii care au luptat în acest an în DFS. De asemenea, meciul său cu Pavel Voronin a fost lider de audiență pe Pro TV și a înregistrat aproape 300.000 de vizualizări pe youtube.

Bogdan Stoica
Bogdan a fost main event la DFS10 la meciul său cu Rinor Latifaj și are aproape 180.000 de vizualizări pe youtube. De asemenea, pe instagram și facebook are în total peste 200.000 de urmăritori.

Ionuț Iancu
Iancu este un star în devenire în ceea ce privește impactul media. Dacă în 2018, meciurile sale nu depășeau 20.000 de vizualizări, ultimele sale confruntări au trecut de 50.000, iar main eventul cu Lătescu are deja 88.000 în mai puțin de două săptămâni. Și în social media este în creștere, cu peste 5.000 pe facebook și 3.000 pe instagram.

Starul în ascensiune

Florin Ivănoaie
La doar al doilea an al său ca profesionist, Ivănoaie a avut un parcurs imaculat în 2021, cu trei victorii din trei. Mai întâi l-a învins la decizie pe finalistul DFS din 2020, Sebastian Lutaniuc, iar ulterior pe Costin Mincu. Pe fiecare i-a trimis câte o dată și la podea. În septembrie la DFS12 i-a provocat prima înfrângere din carieră lui Vlăduț Ungureanu.

Ionuț Popa
La primul meci l-a înfruntat pe Serghey Zanosiev, pe care l-a învins clar, iar apoi, în turneul piramidal i-a provocat prima înfrângere lui Călin Petrișor. În finală, deși accidentat, a luptat de la egal la egal cu experimentatul Adrian Maxim, pierzând la decizie suplimentară.

Florin Matei
Chemat pe ultima sută de metri înaintea DFS11, după ce adversarul inițial al lui Marius Munteanu s-a accidentat, Matei a impresionat publicul și s-a luptat de la egal cu experimentatul luptător, trimițându-l chiar la podea. A pierdut în extra round. Ulterior, la revanșă, la DFS12, Matei l-a învins pe Munteanu la decizie.

Ștefan Lătescu
La numai 19 ani, Lătescu i-a învins, fără drept de apel, în 2021, pe experimentații Marius Munteanu, Dzevad Poturak și Konstantin Gluhov. La finalul meciului, Gluhov a ținut să laude evoluția lui Lătescu, tranmițând că e un viitor campion.

Tudor Potoroacă
La primul său meci la profesioniști, Potoroacă l-a făcut KO pe Marian Șerban după numai un minut. Ulterior, în acest an, a devenit campion Senshi, după o victorie în fața unui campion WAKO.

Surpriza anului

Constantin Rusu
Luptătorul moldovean i-a provocat prima înfrângere lui Rambo după mai bine de trei ani. Acesta a dominat toate cele trei runde ale duelului.

Ionuț Popa
Sportivul originar din Galați a trecut în prima semifinală a turneului piramidal de la ușoară de marele favorit, Călin Petrișor.

Diaguely Camara
Francezul cu origini senegaleze a fost primul sportiv care l-a învins pe Bogdan Năstase în Dynamite Fighting Show.

Ștefan Lătescu
La doar 19 ani, a dominat clar meciurile cu două legende ale sportului de contact, Dzevad Poturak și Konstantin Gluhov.

Ionuț Iancu
Cu o evoluție inconstantă în ultimii doi ani, Iancu a arătat total schimbat în 2021, iar sezonul a culminat cu victoria prin TKO în meciul de centură cu Ștefan Lătescu.

Categorii
BoxingDiverseEVENIMENTEFeaturedKickboxingMECIURIMEDIAMMANOUTATISports
20 Comentarii la acesta postare
 • Viorel ilie
  28 December 2021 at 11:32 PM
  Lasa un raspuns

  Calin Petrisor

 • Viorel ilie
  28 December 2021 at 11:33 PM
  Lasa un raspuns

  Calin Petrisor!

 • Narcis
  29 December 2021 at 12:40 AM
  Lasa un raspuns

  Calin petrisor Luptatorul anului!

 • Alex
  29 December 2021 at 12:41 AM
  Lasa un raspuns

  Calin Petrisor

  • Cristina
   29 December 2021 at 6:33 PM
   Lasa un raspuns

   Ștefan Latescu

  • Strfania
   29 December 2021 at 6:35 PM
   Lasa un raspuns

   Stefan Latescu

   • Stefania
    29 December 2021 at 6:35 PM
    Lasa un raspuns

    Stefan Latescu

    • Simina Florin
     29 December 2021 at 10:48 PM
     Lasa un raspuns

     Meciul anului este cel dintre Florin Lambagiu și Andrei Ostrovanu.

  • Patric
   30 December 2021 at 4:21 PM
   Lasa un raspuns

   Ionut Iancu

  • Lazar ciprian
   30 December 2021 at 8:11 PM
   Lasa un raspuns

   Luptătorul Anului : Florin Rambo Lambagiu

 • Vali
  29 December 2021 at 11:00 AM
  Lasa un raspuns

  Călin Petrișor!!

 • Ungureanu
  29 December 2021 at 11:08 AM
  Lasa un raspuns

  Meciul anului – CĂLIN PETRIȘOR VS SERGHEI
  Luptătorul anului – CĂLIN PETRIȘOR
  KO-UL anului – BOGDAN NĂSTASE VS THONAS BLANCK
  Debutantul anului – ADRIAN MAXIM
  Întoarcerea anului – CLAUDIU BĂDOI
  Cel mai popular luptător – FLORIN LAMBAGIU
  Star în ascensiune – ȘTEFAN LĂTESCU
  Surpriza anului – IONUȚ IANCU

 • Farkas
  29 December 2021 at 4:50 PM
  Lasa un raspuns

  Luptătorul anului Călin Petrișor

  • Simina Florin
   29 December 2021 at 10:43 PM
   Lasa un raspuns

   Cel mai popular sportiv este Bogdan Năstase.

 • Simina Florin
  29 December 2021 at 10:44 PM
  Lasa un raspuns

  Întoarcerea anului aparține lui Bogdan Stoica.

 • Simina Florin
  29 December 2021 at 10:45 PM
  Lasa un raspuns

  Debutul anului este Ionuț Popa

 • Simina Florin
  29 December 2021 at 10:49 PM
  Lasa un raspuns

  KO-UL anului–BOGDAN NĂSTASE VS THONAS BLANCK.

 • Simina Florin
  29 December 2021 at 10:53 PM
  Lasa un raspuns

  Vă doresc un an mai bun tuturor, să fiți sănătoși pentru a ne oferi meciuri cât mai frumoase.

 • Alin
  30 December 2021 at 3:57 PM
  Lasa un raspuns

  Ștefan Latescu

 • Robert
  30 December 2021 at 4:09 PM
  Lasa un raspuns

  Milea Cristian

 • Lasa un raspuns

  *

  *