Road to DFS Torino: Victorie mare pentru Rambo

Aproape 4.000 de spectatori au umplut Pala Ruffini

Rambo a dominat total duelul cu Guiderdone.

Prima ediție a conceptului Road to DFS, care a coincis și cu primul eveniment DFS în afara țării, a fost un succes. Organizată la Pala Ruffini din Torino, în parteneriat cu ThaiBoxe Mania și Mihai Oana, gala a programat un total de 14 meciuri, dintre care 3 în Road to DFS. Peste 4.000 de spectatori au fost prezenți la eveniment, românii din Diaspora reușind să impresioneze cu susținerea lor pentru sportivii tricolori.

În meciul cap de afiș al galei, Florin Rambo Lambagiu a reușit să îl facă KO în repriza a doua pe campionul mondial ISKA de la super mijlocie, Christian Guiderdone, cu un croșeu de dreapta. Într-un alt duel, Bogdan Năstase a pierdut la decizie unanimă cu spaniolul Alex Fernandez după ce în prima repriză a încasat o lovitură din care nu și-a mai revenit, aceasta afectându-i și antebrațul stâng.

Într-un alt duel în care a fost implicat un sportiv român, Marius Rotaru a remizat cu favoritul local din Torino, Michale Mastromateo, impresionând publicul cu atitudinea sa de războinic.

Road to DFS Torino a fost o ediție pilot pentru proiectul lansat la începutul anului și care își propune să ofere șanse mai multor sportivi tineri să facă pasul spre Dynamite Fighting Show. „În fiecare ediție vom avea mulți sportivi care sunt gata să facă pasul spre DFS, dar și câțiva cu experiență pentru a oferi o greutate galei. Cu siguranță vom vedea și anul acesta în România câteva”, a spus Cătălin Moroșanu.

Fanii români au umplut arena din Torino.

Până la următorul Road to DFS, fanii vor avea ocazia să își urmărească favoriții la Dynamite Fighting Show 18 Luptă Finală, eveniment care va avea loc pe 12 martie la Sala Polivalentă Constantin Jude din Timișoara, acolo unde meciurile cap de afiș vor fi Daniel Corbeanu vs Erkan Varol și Bogdan Stoica vs Vladimir Tok.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATISports

Lasa un raspuns

*

*