Show total la DFS18 Luptă Finală

Daniel Corbeanu s-a retras oficial din carieră

Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara a fost neîncăpătoare la ediția cu numărul 18 a Dynamite Fighting Show, eveniment care a marcat lansarea celor două turnee piramidale pentru acest an, dar totodată și retragerea din carieră pentru campionul Banatului, Daniel Corbeanu.

Turneele Super8 și Heavy8 au debutat la Timișoara cu câte două sferturi la fiecare divizie, toate cele 4 meciuri încheindu-se înainte de limită. La Categoria super mijlocie, Andrei Ostrovanu l-a făcut KO pe Flavius Boiciuc pe finalul reprizei a doua, iar Eduard Gafencu l-a trimis de trei ori la podea în prima rundă pe Mădălin Crăciunică și și-a asigurat biletele pentru semifinale.

La grea, Florin Ivănoaie s-a impus prin TKO în fața lui Cosmin Bucoveanu, după ce a acesta din urmă nu a mai fost lăsat de arbitru să continue la finalul primei reprize. În al doilea sfert de la Heavy8, Sebastian Cozmâncă l-a tocat mărunt cu loviturile joase de picior pe Ilie Brancu, acesta fiind numărat de 3 ori în prima repriză. Într-un meci de rezervă pentru turneu, Cristian Conea l-a învins prin decizie împărțită pe Vali Petruț.

Într-un super fight la semigrea, Bogdan Năstase l-a învins la decizie pe brazilianul Rodrigo Mineiro. De asemenea, în main eventul galei, Bogdan Stoica a bifat a patra victorie consecutivă în DFS, făcându-l KO în prima repriză la Vladimir Tok.

În cel mai emoționant moment al serii, Daniel Corbeanu și-a făcut oficial retragerea din kickboxing cu un super fight împotriva turcului Erkan Varol. Corbeanu l-a făcut KO în repriza doua pe Varol și și-a încheiat astfel o carieră care s-a întins pe durata a aproape 20 de ani.

Turneele piramidale vor continua în luna mai cu celelalte sferturi rămase la cele două turnee: Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan și Florin Lambabiu vs Costin Dinu la Super8, respectiv Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Iancu vs Sebastian Lutaniuc la Heavy8.

Cântarul oficial, un succes incredibil

Cu o zi înaintea galei de la Timișoara, sportivii s-au întâlnit la Iulius Town pentru cântarul oficial și conferința de presă. Peste 1.000 de persoane au fost prezente special pentru a-i urmări în acțiune pe luptători, fiind cel mai de succes eveniment de acest gen din România.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*