S-au decis meciurile de la cele două turnee DFS din 2023

Sferturile de finală vor avea loc în primele două gale DFS din 2023

Mult așteptatul anunț privind meciurile de la cele două turnee piramidale la categoriile supermijlocie și grea care vor avea loc anul acesta în Dynamite Fighting Show a fost făcut. S-au stabilit sferturile de finală, dar și cum ar putea arăta duelurile din semifinale.

La ambele categorii au existat câte 4 capi de serie, care în sferturile de finală vor întâlni challengeri. Anul viitor, capi de serie vor fi cei 4 semifinaliști de anul acesta. Astfel, vor avea loc câte două sferturi de la fiecare turneu în primele două gale.

La categoria grea, primele două sferturi de finală, programate pentru 12 martie, la Timișoara, vor fi Sebastian Cozmâncă vs Ilie Brancu și Florin Ivănoaie vs Cosmin Bucovean, în timp ce în celalte două sferturi de finală, programate în luna mai, Ionuț Iancu îl va înfrunta pe Sebastian Lutaniuc, iar Cristian Ristea va da piept cu Marius Munteanu.

În semifinale se vor întâlni câștigătorul din sfertul 1 (Cozmâncă vs Brancu) cu câștigătorul din sfertul 3 (Ionuț Iancu vs Sebastian Lutaniuc), iar câștigătorul din sfertul 2 (Florin Ivănoaie vs Cosmin Bucovean) se va întâlni cu cel care va învinge dintre Cristian Ristea și Marius Munteanu. Semifinalele vor avea loc în septembrie, iar finalele, cu centura pe masă, în noiembrie.

La categoria super mijlocie, pe 12 martie, la Timișoara, se vor desfășura primele două sferturi de finală: Andrei Ostrovanu vs Flavius Boiciuc și Eduard Gafencu vs Mădălin Crăciunică. Inițial, în locul lui Crăciunică era Andrei Leuștean, dar acesta s-a accidentat și nu va putea lua parte la sferturile de finală.

În luna mai vor avea loc celelalte două sferturi de finală: Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan.

În semifinalele din toamnă se vor întâlni câștigătorul sfertului 1 (Ostrovanu vs Boiciuc) cu câștigătorul sfertului 3 (Rambo vs Dinu), respectiv învingătorul din sfertul 2 (Gafencu vs Crăciunică) și învingătorul din sfertul 4 (Orza vs Buzdugan).

Categorii
DiverseFeaturedKickboxingNOUTATISports

Lasa un raspuns

*

*