Dynamite Fighting Show 2 la Piatra Neamț

Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie

A doua ediție a conceptului Dynamite Fighting Show se va desfășura pe data de 19 octombrie, în Sala Polivalentă a municipiului Piatra Neamț, iar în main event va fi prezent Cătălin Moroșanu cu un nou super fight spectaculos.

Anunțul galei a fost făcut astăzi, la sediul Consiliului Județean Neamț, acolo unde Cătălin Moroșanu a avut o primă întâlnire de lucru cu președintele Ionel Arsene și reprezentanții instituției.

„Județul nostru va fi anul acesta gazda unui eveniment sportiv de amploare, Gala Dynamite Fighting Show, un concept ce îmbină sportul cu spectacolul, organizată de cunoscutul luptător Cătălin Moroșanu în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț. Ne-am întâlnit astăzi la Consiliul Județean pentru a pune la punct detaliile acestui eveniment și pentru a le stabili pe cele legate de promovarea acestuia. Gala de pe 19 octombrie beneficiază de o mare expunere mediatică și reprezintă un prilej excelent pentru noi de a ne promova județul și obiectivele turistice”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean pe pagina oficială de facebook.

„Este o onoare să lupt din nou la Piatra Neamț, iar faptul că suntem sprijiniți să organizăm acest eveniment de amploare înseamnă mult și ne provoacă să depășim prima ediție a Dynamite Fighting Show, care a reușit să înregistreze recorduri de audiență pe acest segment”, a declarat și Cătălin Moroșanu.

Primele detalii ale fight cardului galei de pe 19 octombrie vor fi anunțate începând de săptămâna viitoare, atunci când se vor filma și primele spoturi de promovare. „Pot să vă promit că va fi un show al greilor, atât din țară, cât și din străinătate. Spoturile vor fi o surpriză deoarece prin intermediul lor vom promova și cele mai interesante locuri ale orașului și județului”, a mai spus Moroșanu.

Sala Polivalentă din Piatra Neamț a fost inaugurată în 2011, chiar cu un eveniment pe reguli K-1, de altfel ultimul în care a luptat Cătălin Moroșanu în Moldova istorică. Poate găzdui 4.000 de spectatori și este una dintre cele mai moderne arene indoor din România.

Ediția inaugurală a conceptului Dynamite Fighting Show a avut loc în luna iulie în Sala Polivalentă din București, în fața a aproximativ 4.500 de spectatori, un record pentru evenimentele de sporturi de contact organizate în România în ultimii ani. Main-event-ul galei a fost revanșa istorică dintre Cătălin Moroșanu și Freddy Kemayo.

Pro TV, principalul partener media al acestui concept, a fost lider de audiență pe intervalul orar 23:24 – 00:05, în care a transmis gala Dynamite Fighting Show. Astfel, conform cifrelor oficiale, Pro TV a înregistrat un rating de 7.3 și o cotă de piață de 29%, ceea ce înseamnă că unul din trei televizoare deschise la acea oră erau pe Pro TV. Totodată, în minutul de aur, ratingul pe segmentul urban 18-49 a fost de 9.1, înregistrând un share de 40,2%.

 

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*