AQUAVIA este noul partener oficial de hidratare al DFS

AQUAVIA are un ph unic de 9.4, fiind extrasă din inima Munților Apuseni

Începând din sezonul 2024, luptătorii din DFS se vor hidrata înaintea și în timpul meciurilor cu apa alcalină de la AQUAVIA, faimoasă pentru ph-ul ei natural de 9,4 și efectul ei hidratant.

Anunțul a fost făcut oficial de către reprezentantul AQUAVIA, domnul Ștefan Meseșeanu, și promotorul DFS, Cătălin Moroșanu. Astfel, acordul, care vizează un plan mediu și lung, va aduce cu sine un plus de hidratare la cele mai înalte standarde pentru luptătorii din sezonul 2024.

„Este un mare plus să avem alături de noi un brand aflat în plină expansiune precum Aquavia și care va fi un partener de nădejde pentru DFS în sezonul care stă să înceapă. Apa naturală alcalină de la AQUAVIA va reprezenta de asemenea un mare plus în hidratarea sportivilor atât înaintea luptelor, cât și în timpul acestora, pentru un randament mai bun. Hidratarea este esențială în obținerea marilor performanțe”, a spus Cătălin Moroșanu.

„Suntem încântați de acest nou parteneriat, iar apa naturală alcalină AQUAVIA va fi alături de sportivi în drumul lor spre marile performanțe în ringul profesionist. DFS este un brand puternic, care deja este cunoscut și în afara României și ne face mare plăcere ca marii campioni să se hidrateze cu AQUAVIA la fiecare meci. Consider că DFS și AQUAVIA împărtășesc valori comune, iar împreună ne dorim să promovăm nu doar un stil de viață sănătos, dar și fair play-ul și dorința de a crea un mediu propice pentru dezvoltarea noilor generații din sport”, a declarat Ștefan Meseșeanu, director de marketing AQUAVIA.

Sezonul competițional în DFS va începe 29 martie, cu prima gală de format Grand Prix, care va avea loc în Baia Mare, și care va programa un turneu piramidal de 8, titlul intercontinental ISKA, dar și alte trei super fight-uri internaționale cu sportivi de pe 3 continente.

AQUAVIA  va fi prezentă în fiecare moment al galei pentru a asigura necesarul de apă la o calitate ireproșabilă pentru sportivii care vor urca în ringul de la Sala Sporturilor Lascăr Pană în direct pe Pro Arena, dar și în reluare pe 30 de televiziuni regionale și statele din Statele Unite ale Americii. Prin sloganul său Fii mai alcalin!, AQUAVIA își propune să îi ajute pe sportivi să depășească toate momentele „acide” care apar în timpul pregătirii, dar să încurajeze și valori precum fair play-ul, corectitudinea și perseverența din timpul vieții de luptător.

DESPRE AQUAVIA

Certificată internațional pentru gust și puritate, AQUAVIA este o apă de izvor natural alcalină, cu un ph unic de 9,4, și este captată din inima Munților Apuseni, fiind îmbuteliată în forma sa naturală, la sursă, fără nicio altă intervenție artificială. Astfel, AQUAVIA reprezintă un produs unic pe piața apelor minerale din România.

DESPRE DFS

Fondată în 2018, Dynamite Fighting Show este promoția numărul 1 în sportul de contact din România, ajungând la 21 de ediții. Având Pro TV ca principal partener media, DFS a reușit cifre record în ultimii ani, fiind în topul celor mai vizualizate promoții de sporturi de contact din Europa în online, iar sălile în care se desfășoară galele sunt arhipline de fiecare dată. Luptători din peste 30 de țări au urcat de-a lungul celor 5 ani în ringul DFS, iar peste jumătate de milion de urmăritori continuă să fie alături pe paginile de social media.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*