Dynamite Fighting Show se vede Live online pe Sport Extra

Fanii vor putea urmări gala în direct pe site-ul www.sportextra.ro

București, 18 februarie – Dynamite Fighting Show, liderul de audiență pe piața sporturilor de contact din România, și platforma de conținut video Sport Extra, anunță un parteneriat multi event pentru sezonul 2020, cu acord de prelungire și pe următorii ani.

În urma acestei înțelegeri, publicul din România, dar și cei care urmăresc Dynamite Fighting Show din afara țării, vor putea urmări live online galele din sezonul 2020, începând cu cea de pe 5 martie, de la Arad. Astfel, pe lângă posibilitatea de a urmări, în direct, la televizor, prin intermediul parteneriatului cu Pro TV, fanii sporturilor de contact vor putea urmări toate meciurile din DFS, în timp real, și pe internet prin intermediul Sport Extra.

“Acest parteneriat este un pas normal, fiindcă ne dorim să oferim și conținut live în zona de online, care prinde tot mai mult contur în această perioadă”, a declarat promotorul Dynamite Fighting Show, Cătălin Moroșanu. “Ne dorim ca DFS să fie disponibilă tuturor, atât celor care se uită la televizor, cât și celor care folosesc în mod special internetul. Așa, se va beneficia de calitatea HD a transmisiunilor în ambele cazuri.”

Proiectul Dynamite Fighting Show a fost inițiat de Cătălin Moroșanu în urmă cu doi ani.

“Suntem bucuroși că putem să oferim abonaților noștri Dynamite Fighting Show, un produs local ce respectă toate standardele internaționale de performanță, pornind de la organizare și până la calitatea sportivilor implicați. Intrarea DFS în portofoliul Sport Extra face ca oferta platformei nostre în ceea ce privește sporturile de contact să fie unică în piața media din România”, a declarat Daniel Marton, redactor șef Sport Extra.

Fondată în 2019, Sport Extra este o platformă complexă de conținut video, cuprinzând transmisiuni Live ale unor evenimente de importanță majoră, emisiuni, video news și quality Vlogs, alături de jurnaliști și experți precum Cristi Petre, Ioan Viorel, Alex Cocu sau Roxana Ciuhulescu. Printre evenimentele de pe piața sporturilor de contact care pot fi urmărite pe Sport Extra se numără Glory și ONE Championship, cele mai mari promoții pe reguli de stand up din lume.

Dynamite Fighting Show va programa 5 gale în 2020, toate urmând să fie disponibile și pe online prin intermediul sportextra.ro

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat șase evenimente de-a lungul ultimelor două sezoane, la București, Piatra Neamț, Craiova, Cluj Napoca și Iași. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele șase transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, cinci dintre cele mai mari din România. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Daniel Sam Freddy Kemayo, Florin Lambagiu, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*