E luptă tare în Baia Mare pe 29 martie

Remy Bonjasky vine în Maramureș

După aproape 3 ani, Dynamite Fighting Show ajunge din nou în Baia Mare pentru un eveniment special la Sala Sporturilor Lascăr Pană unde peste 3.000 de spectatori vor umple până la refuz tribunele pe 29 martie. Se anunță unul dintre cele mai spectaculoase fight carduri din istoria DFS de până acum. În premieră, va fi organizat un turneu de 8, pentru o singură noapte, cu centura pe masă. De asemenea, va fi pusă în joc centura intercontinentală ISKA la categoria super mijlocie, unde sportivul din Baia Mare, Andrei Ostrovanu, îl va înfrunta pe americanul cu meciuri în Glory, Omar Moreno.

Campionul invincibil al greilor, Ionuț Tancul Iancul, vine la Baia Mare la doar trei luni după ce a câștigat centura pentru a treia oară, iar în martie îl va înfrunta pe Brian Douwes, olandezul care de-a lungul anilor a învins nume legendare precum Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik sau Hesdy Gerges.

Gala va avea și un meci pe reguli de box, unde fostul campion european la profesioniști, Florin Cardoș, va avea parte de o nouă confruntare internațională, împotriva unui adversar de top din Europa. În plus, publicul din Maramureș va avea parte și în deschiderea evenimentului de prezența mai multor sportivi locali, de perspectivă pentru viitorul sportului de contact din România.

Pe 29 martie, DFS va aduce laolaltă 8 dintre cei mai buni sportivi din România la categoria mijlocie. Astfel, vor concura Andrei Varga (Satu Mare), Adrian Maxim (Oradea), Marian Lăpușneanu (Galați), Dario Argyo (Sibiu), Călin Petrișor (Târgoviște), Costel Șchiopu (Iași), Valentin Mavrodin (Brăila) și Alex Bublea (Timișoara). Acesta din urmă e singurul stabilit în afara țării, locuind de mai mulți ani în Thailanda, acolo unde a fost coleg de sală cu legendarul Buakaw.

Cum va arăta turneul? În acest moment, niciunul dintre ei nu va știi cu cine luptă, acest anunț urmând să fie făcut, prin tragere la sorți, la cântarul oficial, care va avea loc chiar cu o zi înaintea galei. Vor fi 4 capi de serie și 4 challengeri. Primii, la tragerea la sorți, își vor alege locul în turneu, iar cei din urmă își vor alege adversarii. Va fi un bracket, așa cum vedem la turneele de tenis, doar cu diferența că aici totul se va decide într-o singură seară.

Practic, câștigătorul a 3 meciuri va pleca acasă nu doar cu premiul cel mare, dar și cu centura de campion DFS. Totodată, va fi desemnat challenger obligatoriu la centura mondială ISKA, pentru care va lupta în marea finală din luna decembrie.

Invitatul special al galei de la Baia Mare va fi triplul campion mondial K-1, Remy Bonjasky, unul dintre cei mai iubiți sportivi ai acestei discipline din întreaga istorie.  Originar din Surinam, Bonjasky este poreclit Olandezul Zburător datorită loviturilor sale spectaculoase și are victorii imense în fața unor sportivi precum Badr Hari, Le Banner sau Alexey Ignashov. În prezent, este unul dintre cei mai reputați analiști de kickboxing din Olanda

Categorii
BoxingDiverseEVENIMENTEFeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*