Cum va arăta sezonul 2024: 3 turnee, 3 centuri mondiale

Premii de până la 10.000 de euro

Programul pentru sezonul 2024 în Dynamite Fighting Show se anunță unul extrem de spectaculos, iar noutățile sunt cele pe care publicul le aștepta de mai mult timp. Turneu de 8, cu centura de campion pe masă, premii de până la 10.000 de euro și, bonus, câștigătorul va lupta în decembrie pentru titlul mondial ISKA, acasă, în România.

În 2024, fanii vor avea parte de 7 evenimente sub egida DFS, 4 Grand Prix și 3 Road to DFS. Sistemul va arăta mult mai spectaculos atât pentru fani, cât și pentru luptătorii pregătiți de show. Marea noutate o reprezintă schimbările de la Grand Prix.

În primele 3 gale vom avea câte un turneu piramidal de 8, destinat exclusiv luptătorilor români, cu toate meciurile într-o seară și stabilirea campionului. Turneele vor fi la categoriile mijlocie, semigrea și grea. După 3 meciuri câștigate în aceeași seară, campionul va pleca acasă nu doar cu centura DFS, dar și cu un cec de până la 10.000 de euro.

Marea finală din 2024, programată în decembrie, va aduce o noutate absolută pentru România. Toți cei 3 câștigători de turneu din acest an vor fi challengeri la centura mondială ISKA, acest lucru fiind posibil datorită unui acord semnat la începutul acestui an. Astfel, indiferent cine va fi campion în acel moment, acesta va lupta să își apere centura în România cu campionul DFS. Cele 4 orașe pentru 2024 vor fi anunțate în următoarea lună.

“Sunt extrem de încântat de aceste schimbări propuse și cred că vor ajuta la creșterea calității, dar și a nivelului de spectacol oferit publicului. Sunt absolut convins că cei mai buni vor fi aici pentru a-și juca șansele”, a spus promotorul Cătălin Moroșanu.

Totodată, dacă în 2023, au avut loc două Road to DFS, în acest an vom avea trei, una dintre ele fiind deja programată pentru 10 mai la Cluj Napoca. Următoarele două orașe vor fi anunțate curând.

Categorii
DiverseEVENIMENTEFeaturedKickboxingMEDIANOUTATI

Lasa un raspuns

*

*