Florin Lambagiu
Rambo
21 - 2 - 1
Iași
Oras
Iași
Promotie
Greutate
77 kg
Inaltime
178 cm
Victorii
21
Infrangeri
2
Egaluri
1

Poreclit Rambo datorită intrării sale în costum de camuflaj, Florin Lambagiu are 17 victorii și o înfrângere. În 2017, acesta a cucerit centura Colosseum după ce l-a învins pe Mirel Drăgan prin KO în prima repriză.

Originar din comuna ieșeană Scânteia, Rambo este recunoscut și pentru faptul că luptă la aproape toate categoriile de greutate, începând de la cea mijlocie și până la categoria grea. Totodată, pe lângă K-1, acesta are deja titluri la MMA și Sambo. În mai 2018, Lambagiu a luptat în China contra legendarului Artur Kyshenko, încheind la egalitate.

După ce în octombrie 2018 a reușit meciul serii la Bătălia Moldovei, Florin Lambagiu a repetat performanța, de data aceasta în iunie 2019, la Cluj Napoca, atunci când a câștigat turneul piramidal la categoria semigrea, învingându-i fără drept de apel pe Claudiu Bădoi și Flavius Boiciuc.

În septembrie 2019, Lambagiu a reușit victoria carierei, câștigând la decizie în fața lui Daniel Stefanovski, neînvins până în acel moment în galele din România.

Lasa un raspuns

*

*

Semigrea