Dynamite Fighting Show 2 – Piatra Neamt – Sala Polivalenta

19-10-2018 20:00
//

A doua ediție Dynamite Fighting Show va avea loc pe 19 octombrie în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Va fi pentru prima oară în istoria galelor profesioniste de contact din România când un întreg eveniment se va desfășura după regula “openweight”, astfel că nu va exista o limită de greutate între adversari.

În main-event, Cătălin Moroșanu va da piept cu “Sultanul” Mehmet Ozer, în timp ce Andrei “Mister KO” Stoica îl va înfrunta pe Kimbo al Albaniei, Sazan Memedi.

În primul meci pentru o centură Dynamite se vor înfrunta doi dintre cel mai bine cotați sportivi din noua generație, Sebastian Cozmâncă și Valentin Bordianu.

După ce la București a făcut meciul serii, Bogdan “Ciobănașul” Năstase va avea parte de o provocare colosală la propriu. Acesta se va duela cu cel mai puternic om din Spania, gigantul Freddy Ranking, multiplu campion mondial de powerlifting.

Alexandru “Ghiaurul” Radnev și Florin “Rambo” Lampagiu promit o altă confruntare epică în gala de la Piatra Neamț.

De trei ori campion al Italiei și campionul Venum World Series, Claudiu Istrate va lupta pentru prima oară în România, urmând să îl aibă în față pe Marius Munteanu.

Doi foști pugiliști, Flavius Rusalin și Alexandru Stoica, vor păși în ring pentru un duel pe reguli K-1.

De asemenea, în cadrul galei sunt programate și două meciuri pe arte marțiale. La Kyokushin, ucraineanul Edard Ismailov, de șase ori campion european, va avea un meci dificil cu gălățeanul Bogdan Pralea.

La Taekwondo, va fi un alt duel România-Ucraina. Marius Dancu, vicecampion mondial de juniori, îl va întâlni pe Artem Byelov, campion european de seniori în această disciplină.

Biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro

Lasa un raspuns

*

*