Claudiu Badoi
Prințul
62 - 8 - 0
Romania
Data nasterii
14-3-1991
Varsta
31 years
Oras
Bucharest
Promotie
Greutate
73
Inaltime
175 cm
Victorii
62
Infrangeri
8
Egaluri
0

Povestea lui Claudiu Bădoi este una demnă de un film de Oscar. S-a născut într-o casă de chirpici, din județul Teleorman, acolo unde a locuit alături de 17 suflete. Bunica a fost cea care l-a avut în grijă, iar moartea ei, pe când Claudiu avea doar 11 ani, l-a determinat pe acesta să își ia inima în dinți în căutarea unui viitor.

A ajuns în piața de flori din București, care i-a și fost casă ani buni, în lipsa unor perspective. Îi ajuta pe florari, iar aceștia la rândul lor îi ofereau hrană și posibilitatea de a locui în piața de flori.

Salvarea sa a venit de la sport. Cu puținii bani pe care îi avea, a reușit să își facă un abonament la sala de fitness, iar de acolo a fost îndrumat spre kickboxing. Atunci i s-a schimbat și viitorul.

Sala de kickboxing a devenit casa lui. Zi și noapte stătea în sală. Ziua se antrena, noaptea dormea acolo. Dorința, munca și talentul au reușit să îl transforme pe Bădoi dintr-un om al străzii într-un sportiv de înaltă performanță.

Într-un timp relativ scurt, Bădoi a ajuns să lupte în cadrul celor mai importante promoții din lume. A fost primul român care a câștigat turneul Tatneft din Rusia, iar mai apoi a câștigat turneul Kunlun din China, reușind să impresioneze cu stilul său agresiv.

Perioada petrecută pe străzi l-a prins din urmă pe Claudiu Bădoi, care, în apogeul carierei, a fost nevoit să urmeze mai multe tratamente pentru a scăpa de problemele de sănătate, însă pentru el lupta continuă. În iulie 2018, Bădoi și-a făcut spectaculos debutul în Dynamite Fighting Show cu o victorie, la puncte, în fața lui Cezar Buzdugan.

Istoria luptatorului

Lasa un raspuns

*

*

Mijlocie