DFS16 Invazia Greilor – Iași

19-10-2022 20:00
//
Sala Polivalenta Iași

Cel mai mare eveniment de sporturi de contact al toamnei va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Polivalentă din Iași, acolo unde cei mai buni grei ai momentului din țara noastră se vor confrunta în cea de-a 16-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show sub denumirea de Invazia Greilor.

Gala, a cărui promotor este cunoscutul Cătălin Moroșanu, revine în capitala istorică a Moldovei după trei ani de pauză, în 2019, aici, având loc cu succes duelul dintre Rambo și Tolea. De data aceasta, cele două meciuri cap de afiș al evenimentului sunt: Florin Rambo Lambagiu vs campionul Enfusion, olandezul Kevin Hessling, și cel dintre Sebastian Cozmâncă și campionul mondial ISKA, portughezul Bruno Susano, sportiv care aparține de promoția gigant ONE FC.

DFS16 Invazia Greilor îl va readuce în circuit pe Gladiatorul Cristian Ristea pentru un super fight împotriva băcăuanului Florin Matei, iar cel mai tânăr campion național la box olimpic la categoria grea din istoria României, Ștefan Lătescu, îl va înfrunta pe campionul olandez Sam Tevette. De asemenea, ciobănașul Bogdan Năstase, unul dintre cei mai apreciați luptători de kickbox din România, este anunțat în programul galei pentru un meci internațional.

Florin Ivănoaie, Sebastian Lutaniuc, Marius Munteanu, Valentin Bordianu, Ilie Brancu și Yanis Ciulin se numără și ei printre greii confirmați pentru 19 octombrie în gala care va începe de la ora 20:00. „Sunt bucuros că am adus toți greii disponibili în acest moment în țara noastră într-o singură gală. Cred ca e o noutate absolută pentru ultimii ani. Mai mult, vom avea și trei dueluri internaționale de top cu luptători cu experiență în Glory, ONE FC și Enfusion, așa că spectacolul e garantat”, a declarat Cătălin Moroșanu.

DFS16 Invazia Greilor este al treilea eveniment Dynamite Fighting Show din 2022 după cele organizate la București și Buzău, care au fost sold out cu 24 de ore înainte de primul gong. De asemenea, în 2019, când a avut loc pentru prima dată o gală DFS la Iași, tribunele au fost arhipline. „Publicul din Iași a devenit deja cunoscător al fenomenului și va aprecia acest fight card de grei”, a mai afirmat Moroșanu.

Biletele sunt disponibile accesând acest link.

Lasa un raspuns

*

*