Dynamite Fighting Show 6 – Iași – Rambo vs Tolea

21-11-2019 20:00
//
Sala Polivalentă Iași

Pentru prima oară, de la lansarea proiectului, Dynamite Fighting Show va organiza o gală acasă, la Cătălin Moroșanu, în municipiul Iași, la Sala Polivalentă, pe 21 noiembrie. Main event va fi duelul David vs Goliat, dintre Florin “Rambo” Lambagiu și colosul Tolea Ciumac.

După ce orașe precum București, Cluj Napoca, Piatra Neamț și Craiova au găzduit cu succes evenimente Dynamite Fighting Show, a venit rândul celui mai mare municipiu din zona Moldovei să fie “casa” sportului de contact pentru o zi.

“E o bucurie că voi reveni acasă, la Iași, chiar dacă de această dată doar din postura de promotor. Sunt convins că publicul de aici îi va primi așa cum se cuvine pe copiii Iașului. Aici mă refer la Lambagiu, Năstase și Lascăr, cei trei ieșeni care vor lupta pe 21 noiembrie la Sala Polivalentă”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Neînvins în Dynamite, cu 4 victorii din 4 și declarat de două ori cel mai bun luptător al serii, Florin “Rambo” Lambagiu va avea parte de testul carierei pe 21 noiembrie. Multiplu campion mondial de Kempo, Tolea Ciumac (1,90 m și 122 kg), este neînvins în România, pe MMA, deținând inclusiv centura RXF la categoria super grea.

“Îmi plac provocările. Întotdeauna mi-a plăcut să lupt cu oameni mai grei decât mine și sunt sigur că vom face spectacol. Și încă ceva. Să știe domnul Tolea că buturuga mică răstoarnă carul mare”, a spus Lambagiu, declarat de două ori luptătorul serii în cadrul galelor Dynamite Fighting Show.

La numai câteva zile după ce și-a asigurat un nou titlu european de kempo, Tolea, neînvins în România în ultimii cinci ani, nu s-a lăsat mai prejos. “Asta dacă acea buturugă ar da peste un car șubred. Eu sunt puternic. Apreciez curajul lui, dar e doar un lupușor care se dă la ursul siberian. Are timp trei săptămâni să își facă viză de America și să plece”, a afirmat Tolea.

Cătălin Moroșanu a anunțat, cu ocazia acestei conferințe de presă, și fight cardul galei Dynamite Fighting Show “David vs Goliat” de pe 21 noiembrie. Evenimentul va conține 10 meciuri, dintre care 8 pe reguli de kickboxing și 2 pe reguli de MMA.

Biletele pentru gala Dynamite Fighting Show de la Iași pot fi comandate accesând acest link.

Pe lângă Lambagiu și Tolea, alte patru meciuri vor fi în cadrul confruntării “David vs Goliat”: Alex Filip vs Costin Mincu, Daniel Corbeanu vs Damian Johansen, Alexandru Radnev vs Marco Pizu și Vasile Amariței vs Ionuț Iancu.

Un alt duel de top va fi cel dintre “Gladiatorul” Cristian Ristea și campionul mondial ISKA la categoria grea, Thomas Froschauer. După victoria de la Piatra Neamț, Mihai Cîrstea se va duela la Iași cu campionul mondial de amatori Roustand Mballa.

Lasa un raspuns

*

*