Tolea Ciumac
14 - 5 - 0
Romania
Clasa
Grea
Oras
Bucuresti
Promotie
Greutate
130 kg
Inaltime
193 cm
Victorii
14
Infrangeri
5
Egaluri
0

Născut în Republica Moldova, Tolea Ciumac a început sportul de contact cu luptele greco romane, iar ulterior, la începutul anilor 2000 și-a făcut debutul în galele Local Kombat. În ciuda controverselor create în jurul său de-a lungul timpului, Ciumac și-a continuat cariera sportivă și a devenit un obișnuit al campionatelor de kempo.

Cu multiple titluri de campion național, european și mondial de kempo, Tolea a făcut o carieră și în MMA. Cu un record de 12 victorii și 13 înfrângeri, acesta este neînvins în România, bifând nu mai puțin de 9 victorii consecutive în RXF, acolo unde deține și centura de campion la categoria grea.

De asemenea, pe reguli de kickboxing, a bifat 8 victorii consecutive până la meciul cu Florin Lambagiu, programat pe 21 noiembrie la Iași. Printre cei pe care i-a învins pe kickboxing se numără Tomas Czerwinski și Igor Gorbenko.

La debutul  său în Dynamite, Tolea a fost surclasat clar de Florin Lambagiu, pierzând la decizie în main eventul galei Dynamite Fighting Show 6 David vs Goliat.

Istoria luptatorului

Lasa un raspuns

*

*

Grea