Andrei Stoica
Mister KO
65 - 13 - 0
Romania
Clasa
Grea
Oras
Bucuresti
Promotie
Greutate
100 kg
Inaltime
188 cm
Victorii
65
Infrangeri
13
Egaluri
0

Multiplu campion național la wushu sanda, iar ulterior campion european, Andrei Stoica a făcut joncțiunea cu kickboxingul în 2009, pe  când avea 22 de ani.

Progresul său a fost extrem de rapid, iar în 2010 deja lupta pe scena internațională, înfruntându-l pe James Phillips. În 2011, a luptat inclusiv pentru centura intercontinentală WAKO împotriva lui Redouan Cairo.

După ce în 2012 a devenit challenger oficial la centura mondială Superkombat, Andrei Stoica a devenit campion mondial la finalul anului 2013, învingându-l pe Ondrej Hutnik la Galați. Și-a apărat centura de trei ori cu Ali Cenik, Moises Baute și Fred Sikking, pierzând în cele din urmă, după doi ani, cu Jorge Loren.

Deține, alături de Moroșanu, recordul de victorii în Superkombat, 15. De asemenea, în 2014 a fost declarat luptătorul anului în România. A fost răsplătit și pentru KO-ul anului și meciul anului.

A fost poreclit Mister KO deoarece mai bine de jumătate dintre confruntările sale au fost câștigate înainte de limită.

Și-a făcut debutul în Dynamite în octombrie 2018 la Bătălia Moldovei, cu o victorie entuziasmantă în fața albanezului Sazan Memedi.

În decembrie 2018, la Dynamite Craiova, în fața a aproape 5.000 de spectatori, Andrei l-a făcut KO rapid pe campionul Strikers League, Luis Morais.

Istoria luptatorului

Lasa un raspuns

*

*

Grea