DFS20 – Momentul Adevărului 2 București

22-9-2023 20:00
//
Sala Polivalentă București

Vino vineri, 22 septembrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din București, pentru cea mai mare gală de kickboxing a anului în România. Cătălin Moroșanu prezintă Dynamite Fighting Show 20 – Momentul Adevărului, evenimentul care va stabili cei mai buni luptători la categoriile super mijlocie și grea din țară.

Un total de 12 meciuri au fost incluse în programul evenimentului, inclusiv super fight-uri, lupte de entertainment, dar și eliminatorii în drumul spre centurile de campioni ai Dynamite Fighting Show. Publicul prezent va avea parte și de momente artistice de-a lungul celor 3 ore de spectacol.

Cristian Ristea, Florin Rambo Lambagiu, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Iancu Tancul sau Claudiu Bădoi sunt printre cei care sunt gata să ofere lupte epice în ringul instalat la Sala Polivalentă din Capitală. Te poți număra și tu printre cei 5.000 de spectatori care vor avea parte de un eveniment special.

Frații Stoica, Benny Adegbuyi, Pitbull Atodiresei și Cătălin Moroșanu își aduc la rândul celor cei mai buni luptători pentru ediția aniversară a Dynamite Fighting Show.

Lasa un raspuns

*

*