Noaptea Campionilor de la Constanța, un adevărat succes pentru ultima gală a anului

Următoarea oprire va fi la Torino pe 28 ianuarie

Ultima mare gală de kickbox a anului a umplut până la refuz Sala Sporturilor din Constanța, acolo unde campionul local Alex Filip s-a retras oficial din carieră cu o victorie mare împotriva brazilianului Rodrigo Mineiro. Meciurile spectaculoase au făcut deliciul publicului, iar surprizele au adus plusul de spectacol pe care îl aștepta toată lumea.

Organizat de OSS Fighters și Dynamite Fighting Show, în parteneriat cu Primăria Constanța, evenimentul a avut pe cardul principal 8 meciuri cu luptători din 8 țări de pe 8 continente, iar în partea de deschidere s-au desfășurat două meciuri cu sportivi din Constanța. În meciul ca de afiș, într-un adevărat duel David vs Goliat, Sebastian Cozmâncă nu a reușit să îl învingă pe colosul de 2,07 metri, Colin George, pierzând la decizie.

Publicul din Constanța a avut parte și de un moment emoționant. La 38 de ani, multiplul campion la kyokushin și autor al KO-ului anului 2014 în lume, Alex Filip s-a întors în ring doar pentru un ultim meci, pe care l-a și dominat. A încheiat plin de sânge, dar victorios, după ce brazilianul a reușit o lovitură spectaculoasă pe final, și a ținut un discurs, urmat de aplauze frenetice din partea fanilor.

Florin Rambo Lambagiu și-a luat revanșa în fața francezilor, făcându-l KO în decizia suplimentară pe Majid Amarouche, în timp ce Bogdan Năstase a dominat total duelul cu grecul Marios Blanas. câștigând la puncte. Înainte de limită s-au mai terminat meciurile Andrei Leuștean – Mădălin Crăciunică, Daniel Corbeanu vs Konstantin Stoykov și Vladimir Tok vs Florin Ivănoaie, toate în favoarea primilor dintre aceștia. Călin Petrișor i-a provocat prima înfrângere din carieră în România marocanului Said Malek.

Rezultatele complete pot fi găsite aici.

Pe lângă cei 20 de sportivi din ring, publicul a avut parte și de câțiva invitați surpriză. La numai o săptămână după victoria mare de la K-1 World Grand Prix Osaka, Ștefan Lătescu a venit la Constanța să își prezinte trofeul, iar de asemenea, finalistul K-1 World Grand Prix 2013, surinamezul Ismael Londt, și luptătorul din Glory, Mo Abdallah, au fost și ei la Sala Sporturilor.

Gala a fost transmisă în parteneriat cu trustul Pro TV, fiind în Top 10 programe live din acea zi, iar luna viitoare va putea fi urmărită în reluare pe peste 20 de televiziuni regionale din Statele Unite ale Americii, inclusiv NBC Sports California sau NBC Sports Washington.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*