Noaptea Campionilor, pe 8 decembrie la Constanța

Închidem spectaculos sezonul 2022

Sezonul 2022 în kickboxul românesc se va încheia pe 8 decembrie, la Constanța, acolo unde luptători de top din România, dar și din afara țării, vor lupta în cadrul galei Noaptea Campionilor, eveniment care va fi transmis inclusiv în Statele Unite ale Americii.

Evenimentul va consemna și revenirea în ring a celui mai cunoscut luptător din Constanța, Alex Filip, după mai bine de un an și jumătate de pauză, dar îi va aduce în ringul de la malul mării și pe Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Florin Rambo Lambagiu, Ionuț Tancul Iancu sau Florin Ivănoaie.

Noaptea Campionilor va fi pusă în scenă de OSS Fighters și Dynamite Fighting Show și va avea 9 meciuri pe cardul principal și alte două în undercard. Sportivi din Brazilia, Maroc, Olanda și Franța sunt de asemenea confirmați pentru gala de pe 8 decembrie.

Până în gală, sportivii conduși de Cătălin Moroșanu vor susține și campanii în școlile din Constanța pentru a transmite mesaje adresate, în special tinerilor, despre efectele nocive ale consumului de droguri, dar și importanța practicării unui sportiv în viața acestora. Totodată, fostul mare campion își va continua campania anti bullying lansată încă din 2019. Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Evenimentul, al cărui partener media principal este Pro TV, va putea fi urmărit în direct pe Pro Arena, dar ulterior și în reluare în Statele Unite ale Americii, prin intermediul United Fight Alliance, pe mai mult de 20 de televiziuni regionale, inclusiv NBC Sports California, NBC Sports Washighton sau Stadium TV.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*