Retrospectiva sezonului 2021 în Dynamite Fighting Show

Alte patru evenimente s-au desfășurat în 2021 sub egida DFS

Peste jumătate de milion de persoane au urmărit fiecare moment ale meciurilor Andrei Stoica vs Pavel Voronin și Florin Lambagiu vs Pedros Vardakas de la DFS11.

Cel de-al patrulea sezon al Dynamite Fighting Show s-a încheiat cu ediția a 13-a, Noaptea Campionilor, eveniment în care s-au pus în joc, în premieră, și două centuri de campion. În 2021, au fost organizate 4 evenimente sub egida Dynamite Fighting Show, toate în parteneriat cu Pro TV.

În acest an, au avut loc 40 de meciuri, dintre care 13 s-au încheiat prin KO, și au participat 46 de sportivi din 14 țări. Printre sportivii care au luptat în fiecare dintre cele patru gale se numără Ionuț Iancu, Ștefan Lătescu, Serghei Zanosiev și Florin Lambagiu. Noutatea a venit și de la bonusuri, cel mai frumos meci al serii fiind premiat cu criptomonede DeGeThal. Meciurile serii au fost: Călin Petrișor vs Serghei Zanosiev, Serghei Zanosiev vs Vlad Trif, Călin Petrișor vs Vlad Trif și Ionuț Iancu vs Ștefan Lătescu.

În premieră, cântarul oficial este transmis în direct de o televiziune. Timp de o oră, Pro X transmite ultimele momente înaintea meciurilor galei.

În total, galele au beneficiat de 23 de ore de transmisiune directă. Pe Pro TV, cea mai mare audiență a fost înregistrată la DFS11, când s-a înregistrat un share de 19.8 între 23:30 și 00:10, iar în ceea ce privește Pro X, DFS13 a fost lider cu un share de aproape 3 între orele 20:00 și 23:00.

Față de sezonul 2020, noutatea a venit de la cântarul oficial, care începând de anul acesta este transmis în direct de Pro X și Sport Extra HD. Astfel, timp de o oră, între 17:00 și 18:00, fanii au posibilitatea să îi vadă în acțiune pe sportivi pentru ultima oară înainte ca aceștia să urce în ring. Totodată, după fiecare gală a fost organizată conferință de presă cu luptătorii, transmisă pe social media.

Proiectul inițiat alături de Superbet, studioul live DFS, prezentat de Roxana Ciuhulescu, acolo unde sportivii au oferit interviuri imediat după meciuri, a continuat și în acest sezon, adunând aproape 500.000 de vizualizări în cele patru gale.

Studioul Superbet live a fost urmărit de aproape 500.000 de persoane în 2021.

În ceea ce privește social media, canalul de Youtube al DFS a înregistrat 11,4 milioane de vizualizări în 2021, cu peste 1 milion de ore petrecute de utilizatori pe canal, iar creșterea a fost semnificativă, aducând 28.200 de abonați în plus. Pe facebook, postările despre galele Dynamite Fighting Show au ajuns la 5.420.000 de conturi unice.

Lunar, pagina de facebook a Dynamite Fighting Show are o medie de peste 700.000 de reacții. Dacă la începutul lunii ianuarie, devenea prima promoție din România care depășea 100.000 de urmăritori, în acest moment înregistrăm 125.672 de persoane care ne urmăresc activitatea.

Pentru meciul serii a fost oferit și un bonus de 2.500 DTM.

Din 2021, DFS este prezentă și pe Tik Tok, unde s-a strâns deja o comunitate de peste 16.000 de persoane, având 6 milioane de vizualizări și 240.000 de aprecieri. Pe Instagram, postările din acest an au ajuns la 476.000 de conturi și lunar s-au înregistrat 7.000 de interacțiuni. În acest moment, 16.000 de persoane urmăresc contul DFS.

Pe plan sportiv, Dynamite Fighting Show a implementat în acest sezon, în premieră, un sistem de clasamente, în acest moment, fiind realizate topuri la 4 categorii de greutate, cele mai folosite în 2021. Rankingul se realizează pe baza rezultatelor înregistrate în ultimele 12 luni în Dynamite Fighting Show, totul pe baza unui algoritm.

Cătălin Moroșanu a anunțat că în 2022 vor avea loc minim 4 evenimente DFS.

Totodată, la finalul acestui sezon, vom anunța în premieră Premiile DFS 2021, care va include următoarele categorii: Luptătorul Anului, KO-ul anului, Meciul Anului, Debutul Anului și Revenirea Anului. Pentru fiecate categorie, vor fi nominalizați 5 sportivi, iar 50% dintre voturi vor fi ale publicului, iar 50% ale unei comisii DFS, din care vor face parte foști mari sportivi, oficiali, manageri și reprezentanți media.

În premieră, sunt disponibile și clasamente pentru categoriile de greutate din DFS.

A fost un an extraordinar, chiar dacă nu am putut beneficia de susținerea fanilor din tribune, în marea parte a timpului, dar ținem să vă mulțumim tuturor pe această cale pentru susținere. Împreună suntem comunitatea Dynamite Fighting Show!

Categorii
BoxingDiverseFeaturedKickboxingNOUTATISports

Lasa un raspuns

*

*