Duelul Rambo vs Ion Grigore, programat pentru 10 martie

Cei doi se pregătesc de cinci luni pentru acest meci

Confruntarea David vs Goliat dintre Florin “Rambo” Lambagiu și Ion Grigore, amânată inițial din cauza Covid19, se va desfășura pe 10 martie în ediția aniversară Dynamite Fighting Show.

Cei doi trebuiau să lupte inițial în decembrie, la Cluj Napoca, însă Rambo a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus la testarea oficială și a avut nevoie de 14 zile de izolare. “Sunt foarte bine, nici atunci nu am avut simptome, dar acum am revenit în pregătire și voi fi și mai pregătit. Abia aștept să îl întâlnesc acum pe Grigore, va avea viață mai grea decât dacă ne-am fi întâlnit în decembrie. Parcă s-a adunat și mai multă dorință de a câștiga”, a spus Florin Lambagiu.

Dezamăgit de amânare, Ion Grigore, cunoscut ca Mitraliera din Berceni, i-a transmis atunci lui Rambo că “a fost salvat de covid”, iar acum e convins că va reuși să îl învingă pe sportivul care nu a mai cunoscut gustul înfrângerii pe kickboxing de peste 3 ani. “Mă antrenez numai cu gândul la Rambo. Aștept acest meci de multă vreme și sunt bucuros că va avea loc în sfârșit”, a declarat Ion Grigore (1,93 m, 117 kg).

Cu un palmares de 13 victorii și doar două înfrângeri, Grigore a mai disputat între timp un meci demonstrativ pe reguli de BJJ. “Eu lupt pe toate stilurile, dar pe Rambo îl pot învinge pe stilul lui. Se schimbă istoria acum. Goliat îl învinge pe David”, a mai afirmat Mitraliera din Berceni.

Dacă Grigore nu a mai luptat oficial din august, atunci când a ajuns până în semifinalele turneului DFS, în schimb, ultimul meci al lui Florin Lambagiu a fost în martie 2020, când a pierdut pe reguli de MMA contra lui Tolea Ciumac.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*