Suntem 100.000!

Dynamite Fighting Show a devenit una dintre cele mai urmărite promoții din Europa în social media

Comunitatea Dynamite Fighting Show pe facebook a depășit astăzi numărul de 100.000 de abonați, un adevărat record în ceea ce privește organizațiile de sporturi de contact din țara noastră, dar totodată ne plasează în topul celor mai urmărite promoții de kickboxing în social media.

Suntem mândri că, după numai doi ani și jumătate de la lansare, timp în care au fost organizate 9 evenimente sub steagul nostru, Dynamite Fighting Show a devenit, în mod organic, cea mai urmărită organizație din țară, fiind totodată prima care a depășit această bornă pe facebook.

În acest moment, pagina Dynamite Fighting Show este în top 5 al celor mai urmărite promoții de kickboxing, fiind depășită doar de nume mari precum Glory sau Enfusion, iar acest rezultat este datorită vouă, celor care ne-ați susținut încă de la începutul acestui drum frumos.

Suntem onorați că pe lângă cei peste 58.000 de urmăritori din țară, alți peste 40.000 dintre voi ne urmăriți din afara granițelor României. Italia, Germania, Marea Britanie și Spania sunt țările din care ne urmăriți activitatea de zi cu zi, iar pe această cale vă suntem recunoscători și vom încerca de fiecare dată să vă oferim atmosfera de acasă.

Vom continua să vă fim alături și să construim de fiecare dată un eveniment reușit, indiferent de vremea și vremurile pe care le vom întâmpina. Ne înclinăm în fața voastră! La mulți ani!

Categorii
FeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*