DFS10 Ziua Războinicilor pe 10 martie. Bad Boy revine

Bogdan Stoica se întoarce în ring după doi ani și jumătate

Sezonul 2021 din Dynamite Fighting Show începe spectaculos pe 10 martie cu ediția cu numărul 10, care va programa revenirea lui “Bad Boy” Bogdan Stoica în ring după doi ani și jumătate de pauză.

Dublu campion mondial în Superkombat și Enfusion, Bogdan Stoica a disputat ultimul său meci în octombrie 2018, la Oberhausen, când l-a făcut KO pe belgianul Levi Kuyken. Din cauza unor accidentări, Bogdan a avut nevoie de o pauză. Între timp, a semnat și un contract cu cea mai mare promoție din Asia, ONE FC.

Pe 10 martie, Stoica (52 victorii – 12 înfrângeri) îl va înfrunta pe campionul ISKA din Germania, sportivul de origine albaneză Rinor Latifaj (27 victorii – 7 înfrângeri – 1 egal).

În co main event se va desfășura mult așteptata confruntare David vs Goliat dintre Florin Lambagiu (17 victorii – 1 înfrângere – 1 egal) și Ion Grigore (13 victorii – 2 înfrângeri), amânat în decembrie din cauza faptului că Lambagiu a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus.

Un alt duel interesant va fi cel dintre campionul național la box Ștefan Lătescu (2-1) și experimentatul Marius Munteanu. Ambii vin după o victorie. Lătescu l-a învins pe Florin Ivănoaie, iar Munteanu și-a luat revanșa în fața lui Ionuț Iancu.

Tănculețul Iancu (40-22-2) se întoarce pe 10 martie cu un duel împotriva lui Costin Mincu (14-9) la categoria super grea. O revenire este și a ciobănașului Bogdan Năstase (25-6-0), care va lupta împotriva românului stabilit în Anglia, Costi Mocanu (5-2-1) la categoria open.

După două victorii imense în fața lui Daniel Corbeanu, Călin Petrișor (26-4) va lupta contra lui Sergey Zanosiev (5-3) la categoria ușoară. Cu un KO spectaculos la DFS9, Cezar Buzdugan (17-9) va avea un nou duel puternic, de data aceasta în fața lui Alin Cîmpan (22-10), la categoria semigrea.

O confruntare la categoria grea va deschide ediția aniversară de pe 10 martie. Finalist la DFS8, Sebastian Lutaniuc (8-5-1) și Florin Ivănoaie (2-3) se vor confrunta pentru un loc în viitorul Dynamite Fighting Show.

DFS10 Ziua Războinicilor de pe 10 martie va începe de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în direct pe Pro X și online, în sistem pay per view, pe SportExtra.ro

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*