Noua generație a făcut pasul spre marea performanță la Cupa Tellur

Evenimentul organizat de Dynamite Fighting Show și Tellur a atras peste 220 de copii și juniori

Peste 30 de cluburi din toată țara au fost prezente la Dobroești.

Prima ediție a Cupei Tellur Kickboxing powered by Dynamite Fighting Show, organizată în weekend la Sala Sporturilor Unirea din Dobroești, a reunit peste 220 de sportivi de la 31 de cluburi la nivel național. Ocupanții locurilor de pe podium au plecat acasă cu premii, iar 3 dintre aceștia vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de Kickboxing de luna viitoare, din Irlanda.

A fost pentru prima oară când Dynamite Fighting Show a organizat un eveniment dedicat exclusiv copiilor și juniorilor. “M-am bucurat să văd atât de mulți copii la un loc. În această sală cu siguranță găsim campionii de mâine. Sprijinul oferit de Tellur pentru ca visul micuților să devină realitate a fost esențial în acest proiect. Îi vom susține pe copiii de acum să devină marii campioni de mâine”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu vorbind, pentru Pro TV, despre importanța dezvoltării sectorului juvenil în sportul românesc.

În premieră la nivel național, niciunul dintre sportivii înscriși la Cupa Tellur nu a plătit taxă, iar de-a lungul celor 8 ore de competiție, aceștia au primit apă și sandvișuri, prin amabilitatea partenerilor de la Borsec, respectiv Casa Oprescu. La final, tinerii campioni au fost răsplătiți cu accesorii telecom și entertainment oferite de Tellur, brand 100% românesc.

Pe lângă Cătălin Moroșanu, aflat la eveniment și în calitate de organizator, sportivii din noua generație au avut ocazia de a-i cunoaște pe Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Cezar Gheorghe, Sebastian Ciobanu și Alex Filip, prezenți la rândul lor la această primă ediție a Cupei Tellur Kickboxing powered by Dynamite Fighting Show.

Participanții la Cupa Tellur au fost exclusiv copii și juniori, cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

“A fost o bucurie să lansăm acest proiect, la care ne gândeam de ceva vreme. Întotdeauna, începutul este cel mai greu, iar un sprijin la momentul potrivit contează enorm pentru campionii de mâine. Susținem performanța, indiferent de forma ei, iar când este vorba de tineri talentați, este o onoare să îi ajutăm să își îndeplinească visurile”, a spus George Barbu, CEO Tellur.

Trei dintre Juniorii care au concurat la ring, Iulian Marinescu, Ștefan Lătescu și Marko Dușinski au fost selectați de reprezentantul ISKA în România, Alin Huiu, pentru ca luna viitoare, între 15 și 19 octombrie, să reprezinte țara noastră la Campionatele Mondiale din Irlanda. Lotul va fi coordonat de Mihai Constantin, antrenorul principal de la Scorpions Iași, club care a încheiat pe prima poziție la Cupa Tellur. Toate costurile de deplasare pentru deplasarea la acest eveniment grandios vor fi acoperite de Tellur și Dynamite Fighting Show. De asemenea, lotul tricolor va fi îmbrăcat de Armura Fighting Gear, producător român de echipamente sportive.

Reprezentanții Dynamite Fighting Show, Tellur și ISKA alături de cei trei sportivi selectați pentru Campionatele Mondiale: Iulian Marinescu, Ștefan Lătescu și Marko Dușinschi.

“Vom continua să investim în viitorul sportului de contact, iar această participare este doar o parte din proiectul pe care îl dezvoltăm în ceea ce privește sectorul juvenil. Ne dorim să susținem performanța încă de la începuturile drumului ei. Cei trei, cu siguranță, sunt parte din viitorii campioni ai României. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment, de la parteneri și până la staff și echipa de arbitri. Cu toții au făcut-o din pasiune, iar asta arată că România are viitor”, a declarat și Alin Huiu.

Evenimentul s-a desfășurat pe patru suprafețe de luptă.

Despre Dynamite Fighting Show

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat patru evenimente de-a lungul acestui timp, la București, Piatra Neamț, Craiova și Cluj Napoca. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, patru dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Andrei Stoica a venit la Cupa Tellur însoțit de cei doi băieți ai săi.

Despre Tellur

ABN Systems International, fondat în 2002, a devenit în scurt timp unul dintre principalii jucători din piața de distribuție a sistemelor profesionale de telecomunicații, soluții IT și accesorii GSM, iar în 2016, a lansat Tellur-propriul brand de accesorii mobile.

Tellur oferă produse diversificate, ce combină funcționalitatea cu designul și cu durabilitatea, și sunt disponibile pe piața din România prin intermediul partenerilor din retail, cât și în online, dar și în afară țării: Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia, Grecia, Moldova, Bulgaria, Albania, Croația, Ungaria, Israel și Africa de Sud, prin intermediul partenerilor locali și prin platforma Amazon.

 

 

Categorii
FeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*