Victorie pentru Rambo Lambagiu în main eventul Bătăliei Moldovei 2

Team Bonjasky vs Team Moroșanu 3-2

Lambagiu a ajuns la al patrulea succes consecutiv în Dynamite Fighting Show.

Florin “Rambo” Lambagiu a reușit să îi provoace prima înfrângere în România triplului campion mondial Daniel Stefanovski. Duelul dintre cei doi a fost cap de afiș al confruntării echipelor lui Remy Bonjasky și Cătălin Moroșanu.

Peste 4.000 de spectatori au fost prezenți la Sala Polivalentă din Piatra Neamț pentru a urmări cele 10 meciuri. În Bătălia Moldovei, echipa lui Remy Bonjasky s-a impus cu 3-2. Printre invitații evenimentului s-a numărat Benny Adegbuyi, locul 2 în topul mondial Glory, și Andrei Stoica, sportivul semnat de One FC.

Publicul a avut parte și de un concert Alex Velea.

Cu trei victorii din tot atâtea posibile în Dynamite Fighting Show, Lambagiu continuă seria fabuloasă și de această dată l-a învins pe Stefanovski, după trei reprize în care a pus o presiune formidabilă asupra adversarului. A fost primul eșec în România pentru sportivul stabilit în Elveția, care avea nu mai puțin de 7 victorii consecutive în Superkombat.

În co-main event, Bogdan Năstase a trecut de olandezul antrenat de Mike Passenier și care și-a făcut recent debutul în Glory, Mike Sprangh, la capătul a trei reprize.

Remy Bonjasky, sărbătorind victoria cu 3-2 în fața echipei lui Cătălin Moroșanu.

În schimb, în celelalte trei confruntări dintre echipe, Valentin Bordianu, Ștefan Irimia și Nino Pattvean au pierdut, primul dintre ei prin KO în repriza a doua în fața colosului polonez Dawid Zoltaszek.

“A fost un show excelent, mi-a plăcut atmosfera de la Piatra Neamț și voi susține în continuare Dynamite Fighting Show pentru că este o promoție care dorește să ofere o nouă perspectivă. Sunt bucuros că sportivii mei au câștigat și poate chiar vom avea o revanșă a echipelor”, a spus Remy Bonjasky.

“Toți sportivii români au avut adversari de top, care au avut deja meciuri la cel mai înalt nivel, iar pentru mine primează calitatea. În Dynamite Fighting Show o să vedeți doar dueluri de top, iar un exemplu a fost în această seară. Mulțumesc publicului din Piatra Neamț pentru prezență și autorităților pentru susținere”, a spus și Cătălin Moroșanu.

Cea mai mare sală polivalentă din Moldova a fost plină și la această ediție a Bătăliei Moldovei.

Gala Dynamite Fighting Show 5 a avut, în premieră, și două meciuri pe reguli de MMA, unde au ieșit învingători “Bestia Moldovei” Lascăr Corneliu și Cătălin Mircea. Lascăr a reușit să câștige împotriva italianului Michalengelo Colangelo, care până vineri pierduse o singură dată în carieră.

Daniel Corbeanu l-a trimis de două ori la podea pe Rayko Levițchi.

Alți doi sportivi care au ieșit învingători sunt Daniel Corbeanu și Mihai Cîrstea.

Florin Lambagiu a primit pentru a doua gală consecutiv titlul de “Luptătorul Serii”, intrând în posesia unui voucher pentru o vacanță all inclusive la New Lebăda Resort & Spa, singurul resort de 5 stele din Delta Dunării.

Rezultate complete Bătălia Moldovei 2 – Dynamite Fighting Show:

Categorii
FeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*