Moroșanu și Bonjasky și-au ales echipele

Vor fi cinci meciuri în cadrul duelului dintre echipele Moroșanu și Bonjasky

Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky au anunțat oficial cine sunt sportivii care îi vor reprezenta în cadrul confruntării dintre echipele acestora în gala Bătălia Moldovei de la Piatra Neamț, programată să aibă loc pe 27 septembrie.

Fiecare dintre aceștia a selectat cinci sportivi, care se vor confrunta în cadrul duelului dintre echipe. Cele cinci confruntări vor avea loc în ultima parte a galei, fiecare urmând să puncteze pentru scorul de la finalul galei.

“Îmi doresc să câștigăm cu 5-0 dacă se poate, însă va fi foarte greu. Bonjasky a venit cu sportivi de top. Sper ca publicul din Piatra Neamț să fie un plus important pentru băieții noștri. Am mare încredere în ei”, a spus Moroșanu.

“Echipa mea vine doar să câștige, nu concep să pierdem, dar în acest sport totul este imprevizibil. Pe 27 se va decide echipa învingătoare. Îmi doresc să fie echipa Bonjasky”, a spus și Remy Bonjasky.

Iată și cele cinci meciuri din cadrul confruntării echipelor Moroșanu vs Bonjasky:
Florin Lambagiu vs Daniel Stefanovski
Valentin Bordianu vs Dawid Zoltaszek
Ștefna Irimia vs Damian Johansen
Nino Pattvean vs Chico Kwasi
Bogdan Năstase vs Mike Sprangh

Gala Bătălia Moldovei va avea loc pe 27 septembrie la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Biletele pentru eveniment sunt disponibile în rețeaua bilete.ro

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*