DFS și Tellur lansează un nou concept de kickboxing dedicat exclusiv copiilor și juniorilor

Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie la Sala Sporturilor Unirea din Dobroești

Dynamite Fighting Show, promoția condusă de Cătălin Moroșanu, și Tellur, brandul românesc, distribuitor de accesorii telecom și entertainment, vor pune în scenă, pe 21 septembrie, prima ediție a Cupei Tellur Kickboxing, un eveniment fără taxă de înscriere dedicat exclusiv copiilor și juniorilor.

Cupa Tellur Kickboxing va avea loc la Sala Sporturilor Unirea din Dobroești, Ilfov, și se adresează exclusiv tinerilor practicanți de arte marțiale cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani, aceștia urmând să se înscrie gratuit în competiție.

Evenimentul va pune în joc și 3 burse dedicate campionilor de la juniori. Astfel, cei trei vor avea șansa să facă parte din lotul României la Campionatul Mondial de Kickboxing din Irlanda, organizat sub egida prestigioasei federații internaționale ISKA. De asemenea, ulterior, aceștia vor fi monitorizați, iar cei mai talentați dintre ei vor putea lupta în galele profesioniste Dynamite Fighting Show. Mai multe informații despre Cupa Tellur Kickboxing, regulamentul competiției, cât și documentele necesare participării pot fi accesate pe https://tellurclub.com/cupa-tellur/

„Îmi doresc să cresc o nouă generație de campioni, iar împreună cu Tellur, partenerul nostru strategic, sunt convins că vom reuși. Eu nu aș fi ajuns în această postură dacă nu aș fi primit ajutor la timpul potrivit și cred că e important să motivezi tinerii să se dedice acestui sport minunat. Kickboxingul dezvoltă autocontrolul, disciplina, respectul și promovează o viață sănătoasă”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Acesta a anunțat că alte nume importante din lumea artelor marțiale de contact din România precum Benny Adegbuyi, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Ion Pascu și Sebastian Ciobanu vor fi prezenți la Dobroești, pe 21 septembrie, pentru a susține noua generație.

“Anul acesta reușim să punem în mișcare un proiect la care ne gândim de ceva vreme, și anume Cupa Tellur Kickboxing. Știm că începuturile sunt cele mai dificile, iar orice ajutor contează și te impulsionează să demonstrezi că ești din ce în ce mai bun. Susținem performanța în toate formele ei, cu atât mai mult când sunt implicați copii talentați și hotărâți să își urmeze visurile”, a declarat George Barbu, CEO Tellur.

Cupa Tellur Kickboxing este o premieră pe scena sporturilor de contact din România, fiind prima competiție de acest gen, fără taxe de participare, și care aduce în prim plan nume mari din lumea artelor marțiale și companii românești cu scopul de a susține și forma noua generație de sportivi.

Despre Dynamite Fighting Show

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat patru evenimente de-a lungul acestui timp, la București, Piatra Neamț, Craiova și Cluj Napoca. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, patru dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Despre Tellur

ABN Systems International, fondat în 2002, a devenit în scurt timp unul dintre principalii jucători din piața de distribuție a sistemelor profesionale de telecomunicații, soluții IT și accesorii GSM, iar în 2016, a lansat Tellur-propriul brand de accesorii mobile.

Tellur oferă produse diversificate, ce combină funcționalitatea cu designul și cu durabilitatea, și sunt disponibile pe piața din România prin intermediul partenerilor din retail, cât și în online, dar și în afară țării: Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia, Grecia, Moldova, Bulgaria, Albania, Croația, Ungaria, Israel și Africa de Sud, prin intermediul partenerilor locali și prin platforma Amazon.

Categorii
Featured
Un comentariu
 • matei
  9 December 2019 at 12:48 AM
  Lasa un raspuns

  Daca am implinit 18 ani, mai pot participa?

 • Lasa un raspuns

  *

  *