S-au stabilit meciurile turneului piramidal

Câștigătorul pleacă acasă cu 5.000 de euro

Primul turneu piramidal din istoria Dynamite Fighting Show și-a stabilit semifinalele, ieri, la Militari Residence Ballroom, cu ocazia primei conferințe de presă pentru promovarea galei de pe 6 iunie, de la Cluj-Napoca.

Florin Lambagiu, Mădălin Mogoș, Flavius Boiciuc și Claudiu Bădoi sunt cei patru luptători care se vor confrunta la Sala Sporturilor Horia Demian pentru premiul de 5.000 de euro oferit de Don Cash. Totodată, câștigătorul va fi desemnat challenger obligatoriu la centura europeană a International Professional Combat Council, versiune care are deja campioni precum Superboon Banchamek, Andrey Gerasimchuk, Mike Zambidis și Jonay Risco.

Adversarul din semifinale s-a aflat printr-un sistem de tragere la sorți inedit găzduit de dublul campion mondial Bogdan Stoica. Într-un bol au fost așezate patru bilețele cu numere de la 1 la 4. Astfel, numărul 1 își poate alege adversarul din semifinale, iar numărul 3 dacă vrea să lupte în primul sau al doilea meci.

Cel mai norocos a fost Mădălin Mogoș. Sportivul de la Stoica Brothers Fight Academy a avut numărul 1 și l-a ales pe Flavius Boiciuc (numărul 3). „Sincer, m-am pregătit pentru un stângaci, chiar mă așteptam să îl întâlnesc și abia aștept confruntarea cu el, iar apoi finala”, a spus Mogoș.

Boiciuc a decis ca duelul cu Mogoș să fie prima semifinală și totodată primul meci al galei de pe 6 iunie. „Eu m-am pregătit pentru toți, i-am studiat pe fiecare în parte și sunt gata să câștig turneul”, a spus sportivul din Deva.

În cea de-a doua semifinală, câștigătorul turneelor Kunlun și Tatneft, Claudiu Bădoi, îl va înfrunta pe sportivul de la Scorpions Iași, Florin Lambagiu.

„Inițial, nu mai voiam să lupt cu români, fiindcă am deja niște performanțe mari și îmi doream să întâlnesc sportivi din afară, dar această piramidă este o provocare. Tragerea la sorți nici nu a contat pentru mine, eu mă bat cu oricare și merg la Cluj-Napoca doar cu gândul de a câștiga turneul”, a spus Bădoi.

Egal cu legendarul Artur Kyshenko în China în urmă cu trei săptămâni, Lambagiu ajunge încrezător la Cluj-Napoca. „Sunt pregătit și asta spune totul. Îmi doream primul meci cu Bădoi, vreau să iau premiul cel mare”, a afirmat și ieșeanul.

Gala Dynamite Fighting Show 4 va avea loc pe 6 iunie, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Pe lângă turneul piramidal, vor mai avea loc alte 6 super fighturi. În main-event, Cătălin Moroșanu îl va înfrunta pe Daniel Sam într-o confruntare revanșă, iar în co main event, Benny Adegbuyi va disputa al patrulea său meci pe reguli de box contra ungurului Boldizsar Balazs.

Ca urmare a unui nou parteneriat, începând cu acest sezon, singurul complex hotelier de 5 stele din Delta Dunării, Lebada Luxury Resort & SPA, va premia meciul serii cu un sejur all inclusive.

Biletele pentru gală sunt disponibile în rețeaua bilete.ro, dar și în magazinele Germanos, Inmedio și sediile Poștei Române. Gala va începe de la ora 20:00 și va fi transmisă de Pro X, iar ultimele două meciuri sunt în direct pe Pro TV.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*