PEAK Sport, noul partener tehnic al Dynamite Fighting Show

PEAK Sport îi va îmbărca inclusiv pe sportivii români calificați la Jocurile Olimpice din 2020

PEAK Sport, prin reprezentantul său în țara noastră, SportLife România, a devenit începând, din această săptămână, partenerul tehnic oficial al promoției Dynamite Fighting Show.

“Suntem onorați că un brand de asemenea anvergură a decis să vin alături de noi în acest proiect minunat numit Dynamite Fighting Show. Începând de anul acesta, toți sportivii din cadrul Dynamite vor fi îmbrăcați cu echipamente furnizate de Peak Sport”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

“În calitate de reprezentanți oficiali ai Peak Sport, ne exprimăm bucuria de a fi noul partener al Dynamite Fighting Show, cel mai de succes eveniment de arte marțiale din ultimul timp”, a precizat Amza Mărgărit, din partea SportLife România, reprezentantul oficial al Peak Sport în țara noastră.

PEAK Sport este unul dintre cele mai renumite branduri de echipament sportiv de pe mapamond, cu o experiență de circa 30 de ani în domeniu. Cu piață de desfacere în America de Nord, Europa, Australia, Africa, America de Sud și Asia, PEAK este evaluată la bursa din Hong Kong la peste 1,5 miliarde de dolari.

Cei patru sportivi din turneu, purtând noile tricouri Peak Sport.

Acoperind întreaga varietate de sporturi, PEAK Sport îmbracă delegațiile a 14 comitete olimpice, printre care și România. PEAK Sport și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au semnat, în iulie 2017, un contract de colaborare până în 2024. Mai multe nume mari din lumea sportului profesionist au linii personalizate dezvoltate de catre gigantul chinez, care cuprind atat incaltaminte cat si textile de cea mai inalta calitate.

Reprezentantul PEAK Sport în țara noastră, SportLife România este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața echipamentului sportiv, fiind partener pentru 15 federații naționale și sute de cluburi din țară și străinătate.

Totodată, începând cu sezonul 2019, ARMURA este noul furnizor oficial al mănușilor de meci la galele Dynamite Fighting Show. Creație a SportLife Romania, brandul ARMURA se adresează tuturor practicanților artelor marțiale, fiind o consecință directă a experienței îndelungate acumulate pe piața de profil de către inițiatorii săi și a necesității îmbunătățirii aspectului calitativ și financiar din acest domeniu.

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat trei evenimente de-a lungul sezonului trecut, la București, Piatra Neamț și Craiova. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, trei dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*