Borsec, Regina apelor minerale, se alătură Dynamite Fighting Show

Sportivii vor beneficia de produsele Romaqua Group Borsec în sezonul 2019

Dynamite Fighting Show anunță, cu mândrie, faptul că, începând cu sezonul 2019, brandul Borsec devine partener oficial al promoției, iar sportivii vor beneficia de prestigioasa apa minerală naturală la fiecare gală.

“Ne bucurăm să anunțăm că Borsec a devenit partener al Dynamite și, mai mult, ne bucurăm faptul că brandurile puternice aleg să ni se alăture în acest proiect frumos. Romaqua Group Borsec este o companie bazată pe seriozitate și încredere, iar acest pas e unul important pentru brandul Dynamite”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

Astfel, conform parteneriatului, sportivii care luptă în galele Dynamite, vor beneficia de-a lungul pregătirii, de calitățile apei minerale naturale Borsec, dar și a altor produse din cadrul Romaqua Group Borsec. De asemenea, în timpul meciurilor, campionii se vor hidrata și își vor reface energia cu apa minerală naturală Borsec.

Romaqua Group Borsec este o companie cu capital integral autohton și privat, înființată în anul 1998, cu o cifră de afaceri de 155 milioane de euro. În cei peste 21 de ani de activitate s-au realizat investiții semnificative însumând peste 220 de milioane de euro, mai ales în tehnologii și echipamente de vârf la nivel mondial, în vederea obținerii de produse la cel mai înalt standard calitativ.

Borsec este una dintre valorile noastre naționale, un brand în care romanii au încredere și pe care îl apreciază, în special datorită gustului și compoziției sale echilibrate și stabile în timp. Calitatea deosebită a apei Borsec, recunoscută de peste 200 de ani, o situează în topul celor mai bune ape din lume.

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat trei evenimente de-a lungul sezonului trecut, la București, Piatra Neamț și Craiova. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, trei dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Categorii
Featured

Lasa un raspuns

*

*