DFS21 – Noaptea Campionilor – Marea finală Galați

15-12-2023 19:00
//
Patinoarul Olimpic Galați
Marea finală a sezonului 2023 din circuitul Dynamite Fighting Show, ediția cu numărul 21 – Noaptea Campionilor, va avea loc, în premieră, în Galați, la Patinoarul Olimpic, eveniment în cadrul căruia se vor stabili campionii celor două turnee piramidale.
La capătul unui an de competiții, în cele două turnee piramidale propuse de promotorul Cătălin Moroșanu au mai rămas doar câte doi sportivi, care vor lupta astfel cu centurile pe masă. La categoria super mijlocie se va oferi în premieră titlul, în duelul decisiv urmând să lupte ieșeanul Florin Rambo Lambagiu și constănțeanul Ștefan Orza.
Meciul de titlu de la categoria grea va fi și o revanșă între olteanul Ionuț Iancu Tănculeț, de două ori campion până acum, și timișoreanul Florin Ivănoaie. Cei doi au mai luptat o dată, în 2020, atunci când Iancu a învins în extra round.
Un alt meci pe care fanii vor să îl vadă este cel dintre multiplul campion național la box, Mike Cioacă, și luptătorul de MMA, Ionuț Kenzo. Cei doi vor lupta într-un meci de entertainment pe reguli de kickboxing.
Totodată, în ring va reveni și Bogdan Năstase, unul dintre cei mai iubiți luptători români. Acesta îl va înfrunta într-un duel la categoria open pe Mahmoud Faraonul Hassan, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din Egipt cu experiență inclusiv în ONE FC.
Cel mai bine cotat luptător din Galați, Marian Lăpușuneanu, își va face debutul cu această ocazie în DFS cu un super fight la categoria DFS împotriva unui sportiv din noul val, Andrei Varga, proaspăt medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale.
Luptătorul pregătit de Benny Adegbuyi, Daniel Moldoveanu, se întoarce pe 15 decembrie și îl va înfrunta pe Cezar Buzdugan. De asemenea, Călin Petrișor, noul challenger al centurii mondiale ISKA, va da piept cu brăileanul Valentin Mavrodin.
Gala Noaptea Campionilor va reprezenta și revenirea în ring a lui Dănuț Hurduc, bârlădeanul urmând să lupte cu pariul fraților Stoica din București, Cosmin Bucoveanu.
Un moment inedit va fi cel care va marca revenirea lui Cătălin Moroșanu în ring. Acesta îi va îndeplini, la Galați, visul lui Mihai Gabriel Burian, un tânăr care a suferit un accident de circulație și acum se luptă pentru recuperarea, dar care și-a dorit dintotdeauna să devină luptător profesionist.
Gala va începe de la ora 18:00 cu meciurile din undercard, iar de la ora 20:00 vor debuta luptele de pe cardul principal.

Lasa un raspuns

*

*