Adrian Maxim, noul campion la categoria ușoară în DFS

Orădeanul a câștigat două meciuri în aceeași seară

Adrian Maxim a devenit primul campion la categoria ușoară în cadrul Dynamite Fighting Show după ce a câștigat turneul piramidal desfășurat în cadrul galei DFS13 – Noaoptea Campionilor.

Aflat la prima sa participare în cadrul DFS, fostul luptător din Glory a trecut în prima semifinală de Serghey Zanosiev, după ce acesta din urmă a suferit o accidentare gravă cu doar 8 secunde înainte de finalul reprizei a doua. Zanosiev a fost diagnosticat cu dublă fractură, tibie și peroneu, și supus unei intervenții chirurgicale a doua zi după eveniment.

În marea finală, pentru centură, Maxim l-a înfruntat pe Ionuț “Pădurarul” Popa. În semifinale, Popa a trecut după trei reprize de Călin Petrișor, cel care avusese o serie de patru victorii succesive în Dynamite Fighting Show.

La capătul a trei reprize senzaționale, în care acțiunea a fost constantă, arbitrii judecători au decis un extra round. În runda suplimentară, victoria i-a revenit lui Maxim, care a obținut astfel și centura de campion al categoriei ușoare.

Categorii
DiverseFeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*