Iancu și Lătescu, față în față

Sezonul 2021 în Dynamite Fighting Show se va încheia cu o gală spectaculoasă, care va reuni campioni din 13 versiuni sau promoții internaționale. Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie, fără spectatori, iar în joc vor fi puse și două dintre centurile Dynamite Fighting Show, la categoriile ușoară și grea.

Florin Rambo Lambagiu îl va înfrunta pe campionul mondial Enfusion, Robin Ciric. Gala de final de an al celui de-al patrulea sezon din istoria promoției va fi o adevărată reuniune a campionilor. În main event, actualul deținător al centurii de la categoria grea în DFS, Ionuț Iancu, va lupta din nou pentru titlu împotriva challengerului Ștefan Lătescu, ieșeanul având deja 4 victorii consecutive. Totodată, la categoria ușoară, care a oferit meciul serii de fiecare dată în ultimele 3 gale, va avea loc un turneu piramidal de 4, iar învingătorul va fi desemnat noul campion. Vor lupta Adrian Maxim, Călin Petrișor, Ionuț Popa și Serghei Zanosiev.

Promotorul Cătălin Moroșanu a dezvăluit și programul complet al galei. Printre cei care au mai fost deja confirmați pentru 15 decembrie se numără Andrei Ostrovanu, Claudiu Bădoi, Constantin Rusu și Alex Bublea.

“Vom avea campioni sau foști campioni din 13 versiuni sau promoții internaționale. Luptători care au câștigat titluri în Enfusion, ISKA, WAKO, FEA, KOK, Senshi, Tatneft și multe alte versiuni cunoscute în lume. Chiar dacă traversăm o nouă perioadă dificilă, fiindcă nu vom avea spectatori, sper ca publicul să aprecieze acest regal de kickboxing”, a declarat promotorul Dynamite Fighting Show.

https://www.youtube.com/watch?v=xpDnPldd5n4&t=455s
Categorii
DiverseKickboxingMEDIA