Noaptea Campionilor la DFS13

Sezonul 2021 în Dynamite Fighting Show se va încheia cu o gală spectaculoasă, care va reuni campioni din 13 versiuni sau promoții internaționale. Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie, fără spectatori, iar în joc vor fi puse și două dintre centurile Dynamite Fighting Show, la categoriile ușoară și grea.

Gala de final de an al celui de-al patrulea sezon din istoria promoției va fi o adevărată reuniune a campionilor. În main event, actualul deținător al centurii de la categoria grea în DFS, Ionuț Iancu, va lupta din nou pentru titlu împotriva challengerului Ștefan Lătescu, ieșeanul având deja 4 victorii consecutive.

Totodată, la categoria ușoară, care a oferit meciul serii de fiecare dată în ultimele 3 gale, va avea loc un turneu piramidal de 4, iar învingătorul va fi desemnat noul campion. Vor lupta Adrian Maxim, Călin Petrișor, Ionuț Popa și Serghei Zanosiev, meciurile din semifinale, urmând să fie stabilite săptămâna viitoare, prin tragere la sorți.

Promotorul Cătălin Moroșanu a dezvăluit că programul complet al galei va fi anunțat săptămâna viitoare, într-o conferință de presă, dar a dat și primele indicii privind sportivii care vor urca în ring pe 15 decembrie.

“Vom avea campioni sau foști campioni din 13 versiuni sau promoții internaționale. Luptători care au câștigat titluri în Enfusion, ISKA, WAKO, FEA, KOK, Senshi, Tatneft și multe alte versiuni cunoscute în lume. Chiar dacă traversăm o nouă perioadă dificilă, fiindcă nu vom avea spectatori, sper ca publicul să aprecieze acest regal de kickboxing”, a declarat promotorul Dynamite Fighting Show.

Printre cei care au mai fost deja confirmați pentru 15 decembrie se numără Andrei Ostrovanu, Claudiu Bădoi, Constantin Rusu și Alex Bublea.

Categorii
DiverseFeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare