Piramidă pentru noul campion DFS la categoria ușoară

Serghei Zanosiev, Adrian Maxim, Ionuț Popa și Călin Petrișor vor lupta pe 15 decembrie, la Dynamite Fighting Show 13, în turneul piramidal care va stabili numele primului campion al categoriei ușoare (-65 kg) în DFS.

“La primele trei gale din 2021, meciurile de la această categorie au făcut deliciul publicului și de fiecare dată unul dintre ele a obținut și titlul de “Lupta Serii”, astfel că un turneu pentru centură a fost o dorință comună, a fanilor și a noastră. Sosirea lui Adrian Maxim reprezintă de asemenea un element de noutate, astfel că nu am putea miza pe un favorit clar pe 15 decembrie”, a declarat promotorul Cătălin Moroșanu.

Călin Petrișor (23 de ani, 1,72m) vine după 4 victorii consecutive și este considerat cel mai în formă sportiv din acest moment, fiecare succes al său fiind declarat și meciul serii. Sportivul originar din Găești are 28 de victorii, dintre care 12 înainte de limită și doar 4 înfrângeri. Petrișor se antrenează la Respect Gym Găești sub comanda lui Dan Mocanu.

Serghei Zanosiev (24 de ani, 1,75 m) are un palmares de o victorie și două înfrângeri în DFS. În martie a pierdut după extra round cu Petrișor, iar la DFS12 a fost învins la decizie de Ionuț Popa. În iunie, a făcut meciul serii la DFS11, când a câștigat împotriva lui Vlad Trif. Are în total 6 victorii și 5 înfrângeri, având în palmares și centura WMMAFC. Zanosiev se pregătește la Stoica Brothers, acolo unde Andrei Mircea și Andrei Stoica sunt coordonatori.

Ionuț Popa (22 de ani, 1.72 m) a avut parte de un debut excelent în DFS, cu o victorie clară împotriva lui Serghei Zanosiev. În carieră, acesta a pierdut de două ori, ultima oară chiar împotriva lui Adrian Maxim, în extra round. Campion național de ashihara karate și deținător al centurii WFCA K-1, obținută în Olanda, Popa are în total 9 victorii, dintre care 4 prin KO, 1 egal și două eșecuri. Deși originar din Galați, Popa este la Sibiu sub comanda lui Alin Bălașa la Super Pro.

Adrian Maxim (32 de ani, 1,68 m) este cel mai experimentat dintre cei patru sportivi care vor urca în ringul DFS pe 15 decembrie. Cu două lupte în Glory, turneu câștigat în China, dar și meciuri internaționale pe aproape toate meridianele lumii, Maxim a strâns 26 de victorii și doar 8 înfrângeri. Maxim își face majoritatea cantonamentelor înainte de meci la Respect Gym Aninoasa, sub comanda lui Alin Panaite, unul dintre cei mai mari antrenori din România.

Meciurile din semifinale se vor stabili în perioada imediat următoare prin tragere la sorți.

Categorii
DiverseFeaturedKickboxing

Lasa un raspuns

*

*