Revanșa Stoica vs Voronin stabilită pentru 4 iunie

Kickboxingul revine în direct pe Pro TV

Meciul revanșă dintre Andrei Stoica și Pavel Voronin va avea loc pe 4 iunie în main eventul galei Dynamite Fighting Show 11 – Momentul adevărului. Confruntarea dintre cei doi va fi transmisă în direct pe Pro TV.

La fix 7 luni de la precedenta întâlnire, data pentru al patrulea meci direct a fost stabilită în urma unui acord comun. Andrei Stoica a anunțat imediat după acel duel că îi va accepta revanșa lui Pavel Voronin după controversele lansate pe internet.

“Eu am fost mai bun la Cluj Napoca, lumea a văzut. Sunt gata să lupt și mâine cu Andrei. Îl respect, dar sunt gata să mă întâlnesc din nou”, a fost mesajul lui Pavel Voronin.

Vreau să elimin orice dubiu privind adevăratul câștigător, de aceea am acceptat. L-am învins pe Pavel de 3 ori, îl voi învinge și a patra oară. De asta să fie sigur. Îi transmit doar că trebuie să fie foarte pregătit”, a replicat Andrei Stoica.

“Ne bucurăm că am putut să ajungem la un numitor comun și am putut găsi o dată disponibilă. Ne dorim să nu lăsăm loc de interpretări și le mulțumesc lui Pavel și Andrei că au acceptat să lupte din nou. Cu această ocazie, putem anunța și faptul că începând cu acest eveniment kickboxingul revine în direct pe Pro TV, iar surprizele nu se vor opri aici. În prezent există negocieri pentru o expansiune internațională din punct de vedere al drepturilor tv”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

Pe lângă confruntarea de la Cluj, de pe 4 decembrie, de-a lungul carierei aceștia au mai luptat de două ori, în 2015 (Milano) și 2017 (Marseille), Stoica învingând de fiecare dată prin decizie unanimă.

Gala Dynamite Fighting Show 11 – Momentul adevărului va programa un total de 10 meciuri, toate urmând să fie anunțate în perioada imediat următoare.

 

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATISports

Lasa un raspuns

*

*