Meciuri incendiare la Ziua Războinicilor

Patru meciuri s-au încheiat prin KO

Cele 9 meciuri de la ediția aniversară a Dynamite Fighting Show s-au dovedit extrem de spectaculoase, cu multe răsturnări de situație, KO-uri și lovituri devastatoare. În main event, Bogdan “Bad Boy” Stoica s-a întors în ring cu o victorie împotriva germanului de origine albaneză, Rinor Latifaj.

Spiritele războinicilor s-au aprins încă de la cântarul oficial, atunci când aceștia s-au duelat pentru prima dată, astfel că în ring aceștia au dat totul pentru victorie. În deschiderea galei, câștigătorul Cupei Tellur, iar ulterior campion mondial ISKA, Marco Dușinschi (18 ani), și-a făcut debutul cu succes în DFS, dar și la profesioniști, învingându-l la decizie pe mult mai experimentatul Adrian Baciu.

Primul duel televizat a fost unul plin de adrenalină din prima și până în ultima secundă. Călin Petrișor și Serghei Zanosiev și-au împărțit lovituri non stop timp de trei reprize, la capătul cărora arbitrii-judecători au decis că e nevoie de o rundă suplimentară pentru a decide câștigătorul. Petrișor a început în forță repriza decisivă și după numai 20 de secunde i-a spart nasul lui Zanosiev cu o lovitură de genunchi, iar arbitrul a anunțat finalul luptei. A fost al treilea succes înainte de limită pentru Călin Petrișor, care a și coborât în categorie pentru acest meci.

Călin Petrișor a ajuns la a treia victorie consecutivă înainte de limită.

Florin Ivănoaie și Sebastian Lutaniuc au avut parte de o revanșă în DFS10 după ce aceștia s-au confruntat și în turneul piramidal din vara trecută, atunci când Lutaniuc a câștigat și a ajuns în finală. De data aceasta, Ivănoaie a preluat inițiativa și a dominat confruntarea, iar în repriza a treia l-a și trimis la podea pe bistrițean cu o serie de low kick-uri. În ciuda presiunii, Lutaniuc s-a ridicat și a terminat în picioare confruntarea desfășurată chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. Ivănoaie a fost declarat învingător prin decizie unanimă.

Cezar Buzdugan a obținut o nouă victorie prin KO, de data aceasta împotriva experimentatului Alin Cîmpan. Meciul dintre cei doi a fost unul plin de suspans după ce în debutul primei runde Alin Cîmpan l-a trimis pe Buzdugan la podea. Sportivul băcăuan și-a revenit incredibil și chiar în ultimele secunde a lovit devastator cu un croșeu pe contră. Deși inițial arbitrul de centru a decis că meciul trebuie să se oprească, supervizorul a luat hotărârea ca duelul să continue deoarece Cîmpan s-a ridicat în timp regulamentar. Duelul a continuat în același mod, pentru totul sau nimic, iar de această dată Buzdugan i-a aplicat un genunchi în cap lui Cîmpan, care a decis astfel și soarta meciului.

Lovitura fabuloasă reușită de Buzdugan surprinsă de fotograful DFS, Marius Prisecaru.

Într-o confruntare dintre noul val și experiență, Ștefan Lătescu a reușit să îl domine pe Marius Munteanu în toate cele trei reprize și a obținut a treia victorie la profesioniști, provocându-l deja din nou pe Ionuț Iancu, în fața căruia a pierdut în urmă cu șase luni.

Tănculețul Iancu l-a făcut KO în această seară pe Costin Mincu chiar în ultimele secunde ale primei reprize cu o combinație spectaculoaseă de brațe. Cu câteva momente înainte, Iancu l-a mai pus o dată la podea pe Mincu. Este a cincea victorie în DFS pentru Tănculețul Olteniei, care a răspuns deja afirmativ pentru o nouă confruntare cu Lătescu.

Tănculețul și-a ținut promisiunea de la conferința de presă și l-a făcut KO pe Costin Mincu.

Prin KO a câștigat și Bogdan Năstase. După ce la cântarul oficial au fost la un pas de bătaie, Năstase și germanul Thomas Blanck nu au stat nicio secundă, presându-se reciproc tot meciul. Campionul de taekwondo a cedat în ultima rundă, când o lovitură înaltă de picior l-a trimis în corzi, de unde nu s-a mai putut ridica, iar Năstase a bifat al doilea succes consecutiv prin KO.

În co main event am avut parte de un nou duel David vs Goliat, acolo unde Rambo al Moldovei, Florin Lambagiu, și-a păstrat invincibilitatea în kickboxing, câștigând la decizie cu uriașul Ion Grigore.

Lambagiu a pus în permanență presiune pe Grigore, care însă a dus meciul până la capăt.

În meciul cap de afiș, Bogdan Stoica a avut parte de o reîntoarcere entuziasmantă, învingându-l în fiecare dintre cele trei reprize pe campionul ISKA, Rinor Latifaj. Stoica a pus presiune permanentă pe adversar, încercând toate loviturile din arsenal, inclusiv faimoasa lovitură de genunchi din săritură. Latifaj a avut o defensivă excelentă, însă nu a reușit să recupereze, iar Stoica a fost declarat învingător în unanimitate.

 

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*