DFS și SYNLAB, împreună pentru un viitor responsabil

Participanții la DFS9 vor beneficia de testare completă

Liderul pieței de combat din România, Dynamite Fighting Show, și laboratoarele SYNLAB, liderul necontestat al pieței europene pentru servicii de laborator în medicina umană, au semnat un acord de parteneriat valabil începând din această săptămână.

Prin acest parteneriat se face încă un pas pentru siguranța participanților la evenimentele Dynamite Fighting Show, în special a sportivilor, care vor beneficia de servicii de diagnostic medical.

Într-o perioadă în care întreaga lume se luptă pentru combaterea crizei de coronavirus, Dynamite Fighting Show a ales să testeze nu doar sportivii participanți, dar și pe toți membrii stafului înaintea evenimentului de pe 4 decembrie. Sportivii au efectuat o primă rundă de teste, iar cu 48 de ore înaintea primului gong o vor efectua pe a doua.

“Suntem onorați că SYNLAB, un nume important al medicinei de laborator, s-a alăturat Dynamite Fighting Show, în drumul nostru pentru un viitor sigur. Considerăm că în acest moment responsabilitatea socială trebuie să fie pe primul plan. Am demonstrat și la evenimentul precedent că respectăm cu strictețe recomandările pentru a putea învinge împreună în această luptă cu pandemia”, a declarat Cătălin Moroșanu, fondatorul Dynamite Fighting Show.

Andrei Stoica a înfruntat testarea cu zâmbetul pe buze.

Gala Dynamite Fighting Show 9 – Ziua Revanșei este programată pentru vineri, 4 decembrie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Pro X și online pe Sportextra.ro. Evenimentul va programa un total de 10 super fighturi, iar în main event vor lupta, într-un duel revanșă, Andrei Stoica și Pavel Voronin.

Laboratoarele SYNLAB sunt prezente pe piața din România din anul 2005 și sunt în continuă dezvoltare. Sunt prezente în cele mai mari orașe ale țării – București, Cluj, Iași, Timișoara, Craiova, Constanța cu peste 50 de centre de recoltare și laboratoare.  Lista testelor pe care le oferă depășește 5000 de tipuri de analize, care sunt lucrate atât în România, cât și în laboratoarele din Germania sau Spania.  În aceste vremuri de urgență medicală, SYNLAB realizează atât teste RT PCR COVID -19, cât și anticorpi IgA, IgG și IgM SARS-CoV-2.

 

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*

Articole similare