Rambo: Ion Grigore e un adversar mai puternic decât Tolea

Gala este live pe 4 decembrie de la ora 20:00 pe Pro X și online pe SportExtra.ro

Grigore și Lambagiu au avut un prim duel față în față.

Florin Lambagiu și Ion Grigore vor lupta în co main eventul galei DFS9 Ziua Revanșei de pe 4 decembrie într-un super fight fără limită de greutate. Duelul dintre David și Goliat a început cu unul al declarațiilor, în care ambii și-au declarat respect unul celuilalt, însă nu au ezitat să își anunțe victoria încă de pe acum.

Un obișnuit al duelurilor în care a dezvantajat din punct de vedere al greutății, reușind să plece neînvins din fața lui Artur Kyshenko, Alexandru Radnev și Tolea Ciumac, Rambo de România este convins că va câștiga și pe 4 decembrie la Cluj Napoca.

“Grigore va fi un adversar mai puternic decât Tolea. E mai ușor, mai tânăr, va fi un meci greu, sper să îl câștig. Știu că e poreclit Mitraliera, dar sper lovitura mea de dreapta îi va distruge mitraliera. Îmi doresc acest meci mult, mai ales că nu am mai luptat de 7 luni. Sunt motivat și abia aștept să fac acest meci”, au fost primele cuvinte ale lui Lambagiu.

“Le zic fanilor să meargă pe victoria mea. Sunt mai tânăr, sunt mai în forță, nimic nu îmi va sta în cale să câștig acest meci. Probabil voi câștiga la decizie fiindcă Jon e puternic, dar nu se știe niciodată”, a conchis Lambagiu.

Challenger la acest meci, colosul de 1,93 metri și 117 kilograme din București știe ce i-a lipsit lui Tolea să îl învingă pe Lambagiu. “E primul meu duel David vs Goliat, dar voi schimba istoria. Va câștiga Goliat. Cred că Tolea l-a subestimat anul trecut, de asta a pierdut. Eu îl respect și îl voi bate, ca pe șantier dacă tot vrea”, a spus și Ion Grigore poreclit Mitraliera din Berceni.

Un specialist în MMA și BJJ, Grigore a disputat 15 meciuri pe reguli de kickboxing, câștigând 13. Are doar două înfrângeri, cu Costin Mincu și Ionuț Iancu. În fața lui Mincu are însă și două victorii, de fiecare dată cu numărătoare. I-a mai învins, printre alții, pe Raul Manoilă, Eugen Mailat și Istvan Ruzinsky.

De partea cealaltă, Lambagiu a pierdut o singură dată la profesioniști pe kickboxing, în 2017 contra lui Flavius Boiciuc. Ulterior, și-a luat revanșa, chiar la Cluj Napoca, făcându-l KO în finala piramidei de la categoria semigrea.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*