Ne întoarcem pe 20 august: Luptă Capitală la Arenele Romane

Gala va avea loc în aer liber

Prima gală post stare de urgență a fost anunțată oficial în cadrul unei conferințe de presă. Sursă foto: Marius Prisecaru

A opta ediție a circuitului Dynamite Fighting Show va avea loc, în premieră, în aer liber, pe 20 august, la Arenele Romane din Capitală, acolo unde va fi pusă la bătaie și centura DFS la categoria grea în cadrul unui turneu piramidal de 8.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Aqua Garden Residence, promotorul Cătălin Moroșanu și managerul Alin Huiu au făcut anunțul privind al doilea eveniment din 2020. Respectând restricțiile care sunt în prezent pe teritoriul României privind evenimentele sportive, gala se va desfășura fără spectatori.

“Acum, la momentul anunțului, Dynamite Fighting Show 8 se va desfășura fără spectatori, însă suntem optimiști că până pe 20 august, restricțiile se vor relaxa și sportivii vor beneficia de sprijinul publicului. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de distanțare recomandate de autorități la momentul 20 august”, a declarat Alin Huiu, managerul DFS.

Astfel, sportivii vor fi testați de Covid-19 atât înaintea de sosirea la evenimet, cât și în momentul în care vor sosi la București în cadrul unei baze centralizate. De asemenea, viza sportivă din partea medicului nu va fi mai veche de 30 de zile. “Avem deja un protocol în lucru, dedicat exclusiv sportului de luptă”, a mai afirmat Alin Huiu.

Centura Dynamite Fighting Show la categoria grea a fost prezentată oficial alături de reprezentantele Superbet. Sursă foto: Marius Prisecaru

Promotorul Cătălin Moroșanu a transmis că turneul piramidal de 8 va avea exclusiv sportivi din România, iar câștigătorul va intra în posesia centurii DFS la categoria grea. “Începând din această săptămână vom annunța rând pe rând numele celor 8 care vor lupta în piramidă. Premiul pe care îl va încasa câștigătorul va fi de 10.000 de euro, premiu oferit de Superbet, partenerul nostru principal. Deoarece sălile au fost închise atât de mult timp, iar sportivii nu au putut beneficia de toate condițiile de pregătire, reprizele din piramidă vor fi de câte 2 minute”, a dezvăluit acesta.

Primele două nume care au fost confirmate pentru turneul piramidal sunt Ștefan Lătescu și Valentin Bordianu. La numai 18 ani, Lătescu este actualul campion al greilor în boxul olimpic din România, iar Bordianu este deja un nume în kickboxul de la categoria grea, învingându-l în 2018 pe legendarul Alexey Ignashov la Moscova.

Totodată, Moroșanu a transmis faptul că în următoarea perioadă vor fi organizate turnee piramidale și la categoriile 70 și 86 de kilograme. “Așa se va stabili cine este cel mai bun. Acel sistem care era în Japonia a fost unul care stabilea campionul și cred că e unul funcțional. Din 2021 vom lansa și Final 16 la aceste categorii și vrem ca premiul să crească”, a dezvăluit fondatorul Dynamite Fighting Show.

Arenele Romane din București reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase puncte pentru organizarea de evenimente.

Pe lângă turneul piramidal, gala Luptă Capitală de la Arenele Romane va avea și 3 super fight-uri, iar într-unul dintre ele va fi un nume surpriză. “Știu că fanii așteaptă de ceva timp acest lucru, vom anunța cât mai curând toate detaliile”, a conchis Moroșanu.

Evenimentul de pe 20 august va fi transmis în direct de Pro X, în reluare de Pro TV, iar în online va putea fi urmărit exclusiv pe SportExtra.ro

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat șapte evenimente de-a lungul acestui timp, la București, Piatra Neamț, Craiova, Cluj Napoca, Iași și Arad. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, patru dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț și Arad, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Florin Lambagiu, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Categorii
Featured

Lasa un raspuns

*

*