DFS și SuperBet, împreună în campania #PariemPeBine

Sprijin pentru cei aflați în linia întâi împotriva noului coronavirus

Cătălin Moroșanu a făcut echipă cu Ciprian Paraschiv, președintele de la Poli Iași, în campania desfășurat în capitala istorică a Moldovei.

Cătălin Moroșanu s-a alăturat campaniei #PariemPeBine, lansată de Grupul SuperBet, partener oficial al Dynamite Fighting Show, și care și-a propus să sprijine medicii și spitalele de pe întreg teritoriul României.

Cătălin Moroșanu a fost prezent în orașul său natal Iași pentru a le oferi kituri complete medicilor din linia întâi de la Spitalele Clinic CF și Clinic de Pneufitiziologie.

Astfel, aceștia vor beneficia de materiale complete de protecție în lupta cu coronavirusul, începând de la biocide, combinezoane, costume biochimice și până la măști chirurgicale si capeline.

“Sper să scăpăm odată de această problemă, să ne putem relua viața normală pe care o avem. Noi stăm în casă și spunem că nu e nimic cu acest virus, dar nu e de joacă, vedeți aici la spital că medicii au o luptă eroică. Aici în Iași au arătat că pot învinge și sunt convins că în curând se va întâmpla la nivel național. Împreună cu SuperBet, #PariemPeBine și vom câștiga”, a declarat Cătălin Moroșanu după vizita la cele două spitale.

Grupul Superbet vine ȋn sprijinul celor aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 și, cu ajutorul Asociației INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, donează echipamente de protecție și biocide, pentru 30 de spitale din România.

Superbet e recunoscător pentru eforturile uriașe pe care personalul medical le face zi și noapte și se alătură marilor actori din economie care susțin eroii din sistemul sanitar. Kit-urile pregătite alaturi de partenerii de la INACO pentru unitățile sanitare din 20 de județe, cele mai solicitate în acest moment în lupta cu noul tip de coronavirus, au plecat spre destinațiile unde sunt atât de așteptate și de necesare. Acestea vor fi livrate spitalelor de voluntarii Superbet din țară, până miercuri 13 mai.

“Ca fost medic chirurg, știu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situație de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort național de ajutorare a sistemului medical și mulțumesc echipei noastre pentru implicare, atât în București cât mai ales în cele 23 de orașe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va crește și pariez că va avea puterea unui exemplu. Mulțumesc de asemenea și partenerilor de la INACO și îi felicit pentru toate acțiunile pe care le întreprind.”, a declarat Augusta Dragic, președintele Fundației Superbet.

Pe lângă cele 30 de spitale din 23 de orașe care vor primi câte un pachet standard cu echipamente de protecție și biocide, ȋn cadrul campaniei Superbet #PariemPeBine, va fi echipat cu pereți protectori antibacterieni și un etaj de la Spitalul Universitar din București.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*