Tolea îi promite o înfrângere totală lui Rambo la Arad

Florin Lambagiu și Tolea Ciumac, pe MMA la Arad

Cei doi vor fi din nou față în față pe 5 martie.

Florin “Rambo” Lambagiu și gigantul Tolea Ciumac se vor duela din nou în ring, pe 5 martie, la Sala Polivalentă din Arad, în main eventul galei Dynamite Fighting Show 7, de data aceasta pe reguli de MMA.

Confruntarea vine la 5 luni după ce Lambagiu a reușit să îl învingă pe Ciumac, după trei reprize, la Iași. Va fi un adevărat duel David vs Goliat, diferența dintre cei doi fiind de 45 de kilograme și 15 centimetri în favoarea lui Ciumac.

Meciul de la Arad va fi primul pe reguli de MMA în care ieșeanul Lambagiu luptă după mai bine de trei ani de pauză. Ultima oară a luptat în 2017, când a pierdut după o decizie împărțită în fața brazilianului din M-1, Jean Patrick.

“Așa cum s-a considerat prima oară că pornesc cu șansa a doua, așa se va întâmpla și acum. Tolea are experiență în MMA mai mult decât am eu ani de viață, dar nu despre asta e totul atunci când vom fi față în față. Am încredere că voi face un meci bun la Arad”, a spus Lambagiu.

În primul meci, Lambagiu a obținut o victorie clar în meciul pe reguli de kickboxing.

De partea cealaltă, Tolea e specializat în lupta la sol, fiind multiplu campion național de kempo și lupte. Pe MMA, cel poreclit “Ursul Siberian” este neînvins în România, deținând inclusiv centura RXF la categoria super grea. Printre cei care au pierdut în fața lui Ciumac se numără Michal Wlazlo, Robert Orbocea, Yuri Gorbenko, Łukasz Parobiec și Tomasz Czerwiński.

“Nu e ca o revanșă pentru mine, e doar un alt meci cu Rambo. Nu știu cum a acceptat, știind că pe MMA voi fi ca la mine acasă. Îi apreciez curajul, dar va avea parte de o înfrângere totală. Să fie bucuros dacă trece de prima repriză, însă îi promit o ghilotină de toată frumusețea”, a anunțat Ciumac.

Cei doi vor fi main eventul galei Dynamite Fighting Show 7 de la Arad. Tot în cadrul galei vor mai lupta, printre alții, Eduard Gafencu, Bogdan Năstase, Daniel Corbeanu, Marius Munteanu și Mihai Cîrstea.

Categorii
FeaturedMMANOUTATI

Lasa un raspuns

*

*