Eduard Gafencu se alătură Dynamite Fighting Show

The Blitz își va face debutul în următoarea gală DFS

Unul dintre cei mai apreciați sportivi din noua generație, Eduard “The Blitz” Gafencu a parafat astăzi un acord cu Dynamite Fighting Show și își va face apariția în ring la următoarea gală.

Născut pe 9 februarie 1993 la Arad, Gafencu este neînvins la profesioniști pe reguli de kickbox, înregistrând 11 victorii, dintre care 8 prin KO. Datorită faptului că în cele mai multe dintre cazuri a încheiat meciul cu o lovitură fulger, arădeanul a primit numele de ring “The Blitz”.

“Faptul că am ajuns în Dynamite Fighting Show reprezintă o nouă provocare pentru cariera mea. Sunt bucuros și îmi doresc să fiu cel mai bun la categoria mea, nu doar în România, ci să ajung la cel mai înalt nivel. Voi lupta cu cei mai buni fiindcă vreau să fiu cel mai bun. Abia aștept să urc în ringul Dynamite, sunt încrezător că voi obține o victorie mare”, sunt primele cuvinte ale lui Eduard Gafencu din postura de luptător al DFS.

“Gafencu este un sportiv tânăr, care a demonstrat că are potențial și cu siguranță va face și de această dată un meci mare. Suntem deja în discuții avansate cu un sportiv din școala olandeză cu experiență în câteva promoții de top din Europa”, a declarat promotorul Cătălin Moroșanu.

Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeași la care s-a consacrat. În ultimii doi ani, atunci când a trecut la profesionism, acesta a cucerit titlul la două divizii în Colosseum, iar printre cei care s-au recunoscut învinși în fața lui se numără Adelin Mihăilă, Adrian Cibu, Flavius Boiciuc, Thomas Doeve și Ekrem Doruk. A primit de trei ori titlul de “Luptătorul Serii”.

Gafencu și-a pus semnătura pe contractul cu DFS cu numai două săptămâni înainte de a celebra împlinirea vârstei de 27 de ani.

“Pentru mine sportul reprezintă viața în sine. Nu m-aș vedea făcând altceva decât sport, iar din 2017 am decis că voi urma o carieră profesinistă în sportul de contact. În trecut, am cochetat cu înotul și fotbalul, iar mai apoi am mai încercat artele marțiale, dar întâlnirea cu Ruben mi-a oferit motivația necesară să fac performanță”, spune Eduard Gafencu.

De asemenea, sportivul antrenat de Ruben Stoia a început în paralel și o carieră în boxul profesionist, unde are trei victorii din tot atâtea, două fiind înregistrate înainte de limită.

11 victorii din tot atâtea posibile are Gafencu pe reguli de kickboxing

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*