Tellur intră în ringul Dynamite

Cristian Ristea și Ciprian Șchiopu sunt primii sportivi DFS care s-au bucurat de tehnologia Tellur

Sezonul competițional 2019 aduce în ring un nou partener, Tellur – brandul românesc, distribuitor de accesorii telecom și entertainment, care pe lângă sprijinirea repetată a acțiunilor sportive, pune la dispoziție o gamă variată de accesorii destinată să susțină activitatea sportivă atât a numelor mari participante la gală, cât și a simpatizanților de kickboxing.

“Kickboxingul este un fenomen în creștere, iar faptul că este din ce în ce mai atractiv, nu doar pentru fani, ci și pentru parteneri, ne bucură enorm. Acest parteneriat înseamnă un pas înainte pentru sporturile de contact deoarece va veni împreună cu o gamă de produse IT și accesorii dedicate fanilor Dynamite”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

“Parteneriatul cu Dynamite Fighting Show este o declarație că poți alege tehnologia în favoarea ta și că, pe lângă faptul că kickboxingul poate fi practicat ca sport de contact, fitness sau autoapărare, este un sport care te disciplinează și ajută să te concentrezi mai bine în ceea ce faci”, a declarat George Barbu, CEO ABN Systems International.

“Prin acțiunile noastre de sponsorizare am urmărit, de fiecare dată, să ajutăm la creșterea vizibilității sportului în comunitatea din care facem parte. În ultimii ani, studiile arată procente îngrijorătoare în ceea ce privește sedentarismul și lipsa activității fizice. Unul dintre cei mai importanți factori care au dus la acest rezultat este evoluția tehnologiei, care nu numai că facilitează comunicarea, dar și izolează mai mult utilizatorii de sport”, a mai precizat George Barbu.

Despre Dynamite Fighting Show

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat trei evenimente de-a lungul sezonului trecut, la București, Piatra Neamț și Craiova. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, trei dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Despre Tellur

ABN Systems International, fondat în 2002, a devenit în scurt timp unul dintre principalii jucători din piața de distribuție a sistemelor profesionale de telecomunicații, soluții IT și accesorii GSM, iar în 2016, a lansat Tellur-propriul brand de accesorii mobile.

Tellur oferă produse diversificate, ce combină funcționalitatea cu designul și cu durabilitatea, și sunt disponibile pe piața din România prin intermediul partenerilor din retail, cât și în online, dar și în afară țării: Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia, Grecia, Moldova, Bulgaria, Albania, Croația, Ungaria, Israel și Africa de Sud, prin intermediul partenerilor locali și prin platforma Amazon.

Categorii
FeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*