Parteneriatul GoBet și Dynamite continuă și în 2019

GoBet este alături de Dynamite din prima zi a proiectului

Grupul Superbet, prin divizia de parteneriate GoBet, va rămâne principalul partener strategic al Dynamite Fighting Show și pentru sezonul 2019.

Dynamite și GoBet sunt împreună încă de la lansarea acestui concept de către Cătălin Moroșanu, în vara anului 2018. În sezonul trecut, Dynamite a organizat trei evenimente de succes în București, Piatra Neamț și Craiova, iar pentru 2019 are în plan organizarea a cel puțin tot atâtea gale.

„GoBet este alături de Dynamite Fighting Show încă din prima zi și cred că rezonăm din toate punctele de vedere. Faptul că am primit acea încredere în momentul în care am decis să lansăm noua promoție, a contat mult pentru noi. Go Bet și Dynamite sunt două branduri relativ noi, dar care cresc frumos în fiecare zi și cu siguranță și în acest an vom avea o colaborare de succes. Continuarea acestui parteneriat este o dovadă că putem construi proiecte pe termen lung în sportul românesc”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

GoBet este divizia de parteneriate a liderui de piață în industria pariurilor sportive din România, Superbet. Înființată în 2016, GoBet s-a dezvoltat rapid și are în prezent un total de 240 de agenții partenere, iar dinamica de expansiune este în creștere. GoBet atrage lunar parteneri cu inițiativă, entuziasmați de sport și de industrie, dispuși să înceapă o relație comercială pe termen lung.

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat trei evenimente de-a lungul sezonului trecut, la București, Piatra Neamț și Craiova. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele trei transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple cele trei arena, trei dintre cele mai mari din România, la Piatra Neamț, biletele fiind epuizate cu două zile înainte. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Freddy Kemayo, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Categorii
Featured

Lasa un raspuns

*

*