Bine ai venit, Andrei Stoica!

Mister KO va lupta în Dynamite pe 19 octombrie

Unul dintre cel mai bine cotați luptători români ai momentului, Andrei Stoica, a semnat astăzi un acord cu Dynamite Fighting Show pentru cea de-a doua ediție a conceptului, care va avea loc pe 19 octombrie la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Cotat în Top 10 sportivi ai lumii la categoria sa de greutate, cel poreclit Mister KO a adunat 46 de victorii de-a lungul timpului, dintre care 27 au fost reușite înainte de limită. În 2014, a fost răsplătit pentru cel mai frumos KO al anului, an în care a fost declarat și Luptător Anului de către Clubul Jurnaliștilor Sportivi din România, iar între 2013 și 2015 a deținut centura mondială Superkombat la categoria super cruiser.

“Pentru mine este o mândrie că pot lupta în România, iar Dynamite Fighting Show a demonstrat încă de la prima ediție că este o promoție serioasă. Cred că este un pas normal pentru cariera mea și cu siguranță le voi oferi fanilor spectacolul pe care îl așteaptă de fiecre dată din partea mea”, a declarat Andrei Stoica.

“Andrei este unul dintre numele de referință ale K-1 în România și ne bucurăm că ni s-a alăturat în acest proiect frumos. Nu este doar un sportiv foarte bun, ci și un model pentru tinerii care încep acest drum. În curând, vom anunța toate detaliile legate de meciul său”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite.

Gala Dynamite Fighting Show de pe 19 octombrie va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Cătălin Moroșanu va lupta în main-event, toate confruntările urmând să fie anunțate în perioada imediat următoare.

46 de victorii a adunat Andrei Stoica

Sala Polivalentă din Piatra Neamț a fost inaugurată în 2011, chiar cu un eveniment pe reguli K-1, de altfel ultimul în care a luptat Cătălin Moroșanu în Moldova istorică. Poate găzdui peste 4.000 de spectatori și este una dintre cele mai moderne arene indoor din România.

Ediția inaugurală a conceptului Dynamite Fighting Show a avut loc în luna iulie în Sala Polivalentă din București, în fața a aproximativ 4.500 de spectatori, un record pentru evenimentele de sporturi de contact organizate în România în ultimii ani. Main-event-ul galei a fost revanșa istorică dintre Cătălin Moroșanu și Freddy Kemayo.

Pro TV, principalul partener media al acestui concept, a fost lider de audiență pe intervalul orar 23:24 – 00:05, în care a transmis gala Dynamite Fighting Show. Astfel, conform cifrelor oficiale, Pro TV a înregistrat un rating de 7.3 și o cotă de piață de 29%, ceea ce înseamnă că unul din trei televizoare deschise la acea oră erau pe Pro TV. Totodată, în minutul de aur, ratingul pe segmentul urban 18-49 a fost de 9.1, înregistrând un share de 40,2%.

Categorii
NOUTATI

Lasa un raspuns

*

*