Tolea l-a învins pe Rambo. Gafencu a reușit lovitura serii

Dynamite Fighting Show 7 a umplut până la refuz Sala Polivalentă din Arad

Veteranul Tolea Ciumac este neînvins în România pe MMA de mai bine de un deceniu.

Veteranul Tolea Ciumac rămâne neînvins în România după ce s-a impus la decizie în fața lui Florin “Rambo” Lambagiu în main eventul galei Dynamite Fighting Show 7 de la Arad. În fața unei săli arhipline, eroul local Eduard Gafencu a reușit lovitura serii și l-a învins pe congolezul Benjamin Masudi.

Sezonul trei din Dynamite Fighting Show a debutat pe 5 martie la Arad, acolo unde peste 2.150 de spectatori au umplut până la refuz Sala Polivalentă din localitate. Cu un total de 9 meciuri pe cardul principal, dintre care 7 pe reguli de kickboxing și două pe MMA, DFS a reușit să intre din nou în topul celor mai urmărite programe tv joi seară, atunci când s-a clasat în top 8 al audienței în intervalul 20:00 – 00:00.

Sala Polivalentă a fost arhiplină la Arad.

Profitând de experiența din lupte, kempo și MMA, Tolea a preferat să țină lupta la sol și a obținut o victorie la decizie. “Nu am vrut să risc nimic. Dacă aș fi rămas în picioare, mi-ar fi fost mult mai greu. A fost o decizie tactică și mă bucur că am învins”, a spus Ciumac la finalul victoriei care îl menține neînvins în România pe MMA în ultimul deceniu.

Legendarul arbitru japonez Atsushi Onari a făcut parte din echipa care a oficiat gala.

La debutul său în Dynamite Fighting Show, Eduard Gafencu a obținut o victorie impresionantă în fața campionului Beneluxului, Benjamin Masudi. La jumătatea primei reprize, arădeanul l-a trimis la podea pe sportivul de la Hemmers Gym cu un incredibil thunder kick. Gafencu a mai reușit un knockdown în ultima repriză cu o lovitură de genunchi și a obținut victorie la decizie în uralele spectatorilor.

Eduard Gafencu a reușit execuția serii la Arad.

Adoptat de Arad în urmă cu patru ani, Marius Munteanu a înregistrat al treilea succes din tot atâtea posibile în Dynamite Fighting Show. Munteanu l-a trimis o dată la podea pe marocanul Mohamed Seddik, iar la final a câștigat la puncte.

După ce la Iași l-a învins pe elevul lui Remy Bonjasky, Daniel Corbeanu a mai bifat o victorie mare. În fața lui Zahid Zairov, sportiv cu experiență mare și pregătit de legendarul Mike Passenier, Corbeanu a fost declarat învingător în unanimitate după trei reprize spectaculoase, în care ambii sportivi au căutat să pună în permanență presiune unul pe celălalt.

Daniel Corbeanu a ajuns la al treilea succes consecutiv în Dynamite.

Cel mai tânăr campion național la categoria grea din boxul olimpic, Ștefan Lătescu a avut un debut de senzație în kickboxingul profesionist. Câștigător anul trecut al Cupei Tellur, Lătescu l-a învins prin KO în prima repriză pe Eugen Mailat.

Tot prin KO s-a impus și Lascăr Corneliu. Bestia Moldovei l-a învins pe finalul ultimei reprize pe austriacul Lukas Maxa, provocându-i prima înfrângere la profesioniști pe reguli de MMA.

Lătescu a obținut victoria înainte de limită la Arad.

După trei înfrângeri, Ionuț Iancu l-a făcut KO pe debutantul Florin Ivănoaie chiar în extra round, cu 30 de secunde înainte de final. Cei doi grei au făcut unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale serii, ambii arătând perspectivă pentru viitorul categoriei grea.

Bogdan Năstase a ieșit și el învingător în fața campionului intercontinental ISKA, ungurul Gabor Meszlenyi, la fel ca Mihai Cîrstea împotriva lui Costin Mincu.

Skizzo Skills a întreținut atmosfera între meciuri.

Evenimentul avut și elemente de show. Unul dintre invitații speciali a fost Skizzo Skills, artistul susținând un mini concert în cadrul galei Dynamite Fighting Show.

Categorii
FeaturedKickboxingNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*