Hygienium, partener de siguranță sanitară pentru galele Dynamite Fighting Show

Hyigienium, brandul românesc din portofoliul Grande Gloria Production, lider de piață pentru produsele de igienă, protecție, curățare și dezinfectare, a devenit începând de astăzi, noul partener de igienă și siguranță pentru galele Dynamite Fighting Show.

“Pentru a garanta siguranța și sănătatea sportivilor, membrilor echipelor și spectatorilor, ne-am angajat să respectăm toate standardele și măsurile de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. În acest scop, am dezvoltat un parteneriat cu Hygienium, furnizor de soluții complete de siguranță sanitară”, a declarat Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

“Am ales Hygienium ca partener safety pentru Galele Dynamite Fighting Show întrucât a dovedit ca are standarde înalte de calitate, certificare și o abordare superioară cu servicii de audit. Suntem convinși că, împreună cu experții de la Hygienium, vom reuși să asigurăm un mediu sigur pentru buna desfășurare a galelor. Dincolo de spectacolul sportiv, scopul nostru este să oferim protecție împotriva COVID, în așa fel încât toți participanții să evite riscul de contaminare, să se întoarcă sănătoși la familiile lor”, a mai spus acesta.

Cu ocazia Dynamite Fighting Show, Hygienium va asigura o gamă completă de dezinfectanți și alte produse de siguranță sanitară.

“Ne bucură faptul că organizatorii Dynamite Fighting Show au încredere în soluția integrată pentru evenimente, dezvoltată de Hygienium. Este încă o confirmare a calității produselor și serviciilor de suport pe care le punem la dispoziție. Produsele noastre, autorizate de Ministerul Sănătății, vor fi disponibile într-o gamă variată de formate”, a declarat Constantin Danciu, directorul de dezvoltare Grande Gloria Production.

Începând cu ediția numărul 10, Dynamite Fighting Show și Hygienium vor implementa standarde de calitate privind măsurile de siguranță la evenimentele sportive organizate sub auspiciile Dynamite.

De asemenea, Hygienium va oferi logistica necesară și suportul de siguranță sanitară tuturor cluburilor, sălilor de sport și celorlalte organizații sportive angrenate în competiție.

Dynamite Fighting Show și Hygienium și-au propus, totodată, să implementeze un standard de igienă și siguranță sanitară inclusiv la competițiile dedicate copiilor și juniorilor.

“Credem foarte mult în educarea noii generații de sportivi, iar viitorii campioni să fie un model din toate punctele de vedere pentru societatea în care trăim”, a mai adăugat Alin Huiu.

Hygienium este unul dintre cele mai cunoscute branduri dezvoltate, în România, de către Grande Gloria Production. Produsele pentru igienă, protecție, curățare și dezinfectare dezvoltate de Hygienium, autorizate de Ministerul Sănătății, se regăsesc în diverse sectoare precum HoReCa, medical, farmaceutic, comerț (centre comerciale), producție etc. Calitatea produselor Hygienium este recunoscută inclusiv la nivel international, produsele de siguranță sanitară dezvoltate la Galați fiind exportate în zeci de țări din întreaga lume, precum China, Marea Britanie, Turcia, Italia, Franța sau Germania.

Dynamite Fighting Show a luat naștere în iulie 2018 și a organizat nouă evenimente de-a lungul ultimelor două sezoane, la București, Piatra Neamț, Craiova, Cluj Napoca și Iași. Acestea au reușit să se impună pe piața media, Pro TV, televiziunea parteneră a DFS, fiind lider de audiență detașat la fiecare dintre cele șase transmisiuni. Totodată, galele DFS au reușit să umple arenele, cinci dintre cele mai mari din România. Printre sportivii care au luptat în cadrul galelor DFS se numără Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, Bogdan Stoica, Daniel Sam, Freddy Kemayo, Florin Lambagiu, Ion Pascu și Bogdan Năstase.

Categorii
EVENIMENTEFeaturedNOUTATI

Lasa un raspuns

*

*